dinsdag 25 december 2012

Kerst Look #2

Ok ik kon het niet laten. Ik heb de smaak een beetje te pakken met looks maken. Ik ben nog wel steeds aan het experimenteren hoe ik ze aan jullie ga tonen. Zo heb ik hier een stap voor stap foto tutorial voor jullie, maar gisteren zagen jullie een tutorial van mijn budget kerstlook in een filmvorm. Ik hoor erg graag van jullie wat jullie prettiger en leuke vinden om te zien. Bij deze look heb ik een mix van producten gebruikt, maar een groot deel van de producten zijn toch wel van de luxe kant en zijn voornamelijk bij Sephora te krijgen. Kijk snel verder hoe ik deze look gemaakt heb.


Ik ga verder niet veel poespas doen en vertel jullie kort wat en hoe ik het gedaan heb.
1. Begin met een 'schoon oog'.
2. Ik gebruik als basis mijn favoriete eyeshadow base ; de Shadow Insurance van Too Faced.
3. Ik breng een kleine hoeveelheid aan over het gehele ooglid en werk dit helemaal door tot tussen de wenkbrauwen.
4. Ik gebruik voor mijn wenkbrauwen het Gosh brow kit setje, en ik gebruik de middelste kleur (daar waar mijn kwastje voor staat.)

5. Ik kleur mijn wenkbrauwen in en laat het zo natuurlijk mogelijk. Ook gebruik ik een beetje van het wax in het brow kitje om het langer op zijn plek te laten zitten.
6. Ik borstel mijn wenkbrauwen naar boven en breng ze daarna in model. Hierdoor krijgen ze bij mij het beste effect en lijken ze het meest natuurlijk.
7. En zo zien de wenkbrauwen er dan uit.
8. Ik gebruik het Urban Decay Naked palette en gebruik 4 kleuren : Virgin , Half Baked , Darkhorse en Creep. Ik heb de kleuren aangeduid met een sterretje.
 9. Als eerste pak ik Half Baked (mijn favoriete Urban Decay kleur) en breng deze over mijn bewegend ooglid aan. Dit doe ik met een platte compacte oogschaduwkwast.
10. Daarna pak ik Darkhorse. Deze breng ik aan met een keine ronde kwast met een puntig uiteinde. Hiermee kan ik heel duidelijk en makkelijk mijn arcadeboog inkleuren. Dit doe ik best intens.
11. Daarna pak ik een schone blending kwast en maak ik ruitenwisser bewegingen om de twee kleuren mooi in elkaar over te laten lopen en de sterke lijnen te vervagen.
12. Als highligher kleur pak ik Virgin. Deze breng ik ook weer met de platte oogschaduwkwast aan. Dit doe ik net onder mijn wenkbrauw op het wenkbrauwbot.
13. Daarna pak ik weer de kleine ronde kwast en breng ik Creep aan in mijn buitenste ooghoek. Dit die ik met een beetje een V vorm. Deze blend ik ook nog even kort in de andere kleuren.
14. Dan pak ik één van mijn favoriete oogpotloden, de 24/7 glide on eye pencils van Urban Decay. Ik gebruik hier de kleur Mainline.
15. Mainline breng ik aan tegen mijn wimpers en iets daarboven.
16. Ook laat ik hem heel subtiel en dun aan de onderkant doorlopen.
17. Daarna pak ik een blauwe glitter eyeliner van Teeez.
18. Deze breng ik over de blauwe oogpotlood aan. Dit doe ik alleen aan de bovenkant en zorg er voor dat de glitters goed opvallen, het is notabene voor kerst.
19. Daarna pak ik een platte compacte rechte oogschaduwkwast en breng ik de kleur Darkhorse van UD naked lichtelijk onder het oog aan. Dit is puur om het mooi door te laten lopen.
20. Ik pak nogmaals het oogpotlood van Urban Decay (Mainline) en breng deze aan op mijn waterlijn. Zowel boven als onder. 
21. Breng een laag mascara aan. Dit kan elk willekeurige zijn. Ik heb hier de Chanel Inimitable op.
22. Omdat ik al een extreme eyeliner heb kies ik er voor om een subtiele en zachte kunstwimper te gebruiken. Deze is van Katy Perry - Sweety Pie. Om de kunstwimper helemaal mooi te laten lijken doe ik er daarna nog een dun laagje mascara over heen. Dit omdat dan je eigen wimpers er door heen gaan. 
En dat is het!
 Hier zie je de complete look. Op mijn lippen draag ik mijn nieuwste aanwinst, de Colistar Gloss Design Shock 22 Fuchsia Shock. Ik ben echt verliefd op deze kleur.
Hier nog twee foto's van Noah en mij toen ik foto's aan het maken van mijn hele look. Noah vond mama mooi en wilde wel met mama op de foto. Ik moet zeggen dat je op de eerste foto van ons tweetjes wel heel goed kan zien hoe de look er echt uit ziet en hoe anderen hem echt zien. 

Ik hoop dat jullie hem mooi vinden. 
Ik wens jullie nog een fijne eerste kerstdag!

Q: Ik hoor graag wat je er van vindt en of je het zo vaker wilt zien, of toch liever in video vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.