zaterdag 22 december 2012

Kerst Tip: The Body Shop Dazzling Rocks

Vandaag nog een snelle last minute kerst tip. The body shop heeft een onwijs mooie kerstcollectie en ik liet jullie al kennis maken met de oogschaduw palette en de shimmer lotion van The Body Shop kerstcollectie. Vandaag laat ik de Dazzling Rocks zien. Dit pracht product maakt iedere loop helemaal af!

Als je de verpakking zo ziet weet je nog niet precies wat er in zit. Het is een erg mooi metalen blik die semi matte is. Hij heeft erg groot het logo bovenop staan en hij is in zijn totaliteit ongeveer net ze groot als een nivea blik.
The Body Shop noemt het een Brush on Shimmer en eigenlijk is dat wel een hele goede omschrijving. Je draait de deksel er af en ziet een grote zwarte spons. Deze spons heeft verder geen functie, en is er tegen bescherming van de parels.
Er zitten twee verschillende soorten parels in de doos. Ze zien er onwijs mooi uit zo in de verpakking. Je zou het bijna zo op je bureau willen zetten. Ze zijn erg mooi in gebruik en je kunt zelf kijken of je de kleuren apart wilt gebruiken, of dat je met een kwast de kleuren samen neemt.
Hier zie je de kleuren samen en apart. Ik vind de combinatie van samen erg mooi. Het is een subtiel bronzing kleurtje met een mooie glans van shimmer er door. Perfect voor nu tijdens de feestdagen, maar ook zeker erg geschikt voor tijdens de zomer om net die mooie glow te geven.

Ik ben echt fan van dit product. Ik heb vroeger van deze parels gehad van de Hema en daar was ik al echt fan van. Je zult misschien een beetje schrikken van de prijs, maar geloof mij, je doet echt zo onwijs lang met het product. Het gaat gewoon bijna niet op :D

De The Body Shop Dazzling rocks zijn verkrijgbaar in de winkel en in de webshop en kost €25,-.
Het product is Limited dus op=op.

Q: Wat vind jij van deze Dazzling Rocks?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.