woensdag 19 december 2012

Kerst Tip: Philosophy - Candy Cane

Hebben jullie de kerstboom al staan? Bij ons is hij niet te missen en staat hij midden in de kamer. Ik kom dan helemaal in de kerst stemming en wil dan overal leuke kerst dingetjes. Het eten wordt anders, mijn make-up wordt anders en ik merk dat mijn ochtendritueel ook anders wordt onder de douche. Ik heb stiekem een nieuwe favoriet gevonden iets wat ik eigenlijk niet had verwacht. Kijk mee naar deze kerst topper voor in de badkamer.

Candy Cane is een shampoo, douche gel en bubble bath in één. Hij zit in een onwijs gave rood met witte verpakking en doet je direct aan de candy canes voor in de kerstboom. Het is ook een lekkere grote fles, want hij is maar liefst 480 ml. Genoeg dus voor een huishouden vol tijdens de kerstperiode.
De geur wordt omschreven als frisse, romige butterscotch en vanillecrème geurnoten. Ik kan het er niet echt uit halen, want de geur doet mij maar aan één ding denken. En dat is : after eight. Je kent ze wel, van die chocolade in zo'n groen papiertje die een soort mint vulling heeft. Echt totaal identiek.

In het begin dacht ik dat ik dat niet zo lekker zou vinden tijdens het douchen, maar ik vind het heerlijk. Lekker verfrissend en het geeft echt een beetje een verkwikkend effect. Hij schuimt lekker en geeft een lekker schoon gevoel.

De Candy Cane van Philosophy is verkrijgbaar bij Ici Paris Xl en kost €19,95

Q: Wat is jou favo geur voor de winter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.