vrijdag 21 december 2012

L'occitane Pers kerst ontbijt

Afgelopen vrijdag had ik een booming dag en had ik vier afspraken in Amsterdam. Het begon allemaal met een heerlijk kerstontbijt bij L'occitane. Ik ben al een lange tijd fan van het merk en heb gemerkt dat ik er nog nooit echt heel veel over verteld heb. Vandaag laat ik jullie een beetje kennis maken met het merk en neem ik jullie mee voor een kijkje achter de schermen.

Bij aankomst kregen we een kopje thee of sapje en stond er een bakje met vers fruit klaar. Ook konden we een heerlijk croissantje of yoghurt eten. Alles was netjes en tip top geregeld.
Tijdens het ontbijt zaten we aan twee tafels en konden we luisteren naar informatie over L'occitane en een aantal nieuwe producten die er aan komen.
Tijdens het event vertelde de lieve dame van L'occitane over een paar bestsellers en nieuwe producten. 
De Immortelle Precious Cream bestaat al langer en is één van de bestsellers van L'occitane. De Precious eye balm is een nieuwe aanvulling op deze collectie en geeft de ogen een oppepper. 
Op de Immortelle Divine Cream is L'occitane heel erg trots. Deze crème is erg populair en is verkozen tot Beste Anti-Ageing Crème door The Anti-Ageing Beauty Bible. Hij kreeg het cijfer 8.98 van 10.0.
Heerlijke producten van de Amande lijn voor het lichaam. Een lekkere body milk en body scrub die in combinatie een zijde zacht en gladde huid moeten geven.
L'occitane werkt erg nauw samen met projecten in ontwikkelingslanden en goede doelen. Zo hebben ze deze keer een zeepje uitgebracht. Bij aankoop van deze zeep worden er 3 stenen beschikbaar gesteld voor het boven van een literatuur centrum in Burkina Faso.
Overal stonden heerlijke collecties van L'occitane die er nu al zijn en die in het nieuwe jaar gaan komen. Alle producten zijn zo heerlijk en doen je zo denken aan de provence. Elk L'occitane product is voorzien van een traceerbare herkomst, een producent met strenge normen en traditionele technieken die zijn overgenomen uit de Provence - of ergens anders. 
Ik ben grote fan van de handcrèmes van L'occitane en van dit gevuld rekje wordt ik wel erg blij. Ze hebben een aantal lekkere varianten die elk een eigen goed hebben.
Ook hebben ze grote tube's handcrèmes voor de veelgebruikers onder ons. De crème is ook erg goed te gebruiken voor andere droge plekjes.
We mochten een handcrème uitzoeken en kregen er een heerlijke handmassage mee. Ik koos voor Cherry Blossom omdat ik wist dat dit een zacht zoetige bloemige geur is. Heerlijk voor de handen. Zeker een aanrader.
Aan het einde van het ontbijt werden we verwend met een mooie L'occitane doos vol met mooie producten.  Ik ben direct begonnen met testen en smeren dus jullie lezen binnenkort zeker over een aantal van deze producten.

Ik wil de dames van het PR bureau en van L'occitane bedanken voor de gastvrijheid en het leuk georganiseerde kerst ontbijt!

Q: Ken jij het merk L'occitane? Wat zijn jou ervaringen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.