dinsdag 18 december 2012

Orofluido Shampoo + Elixer

Soms moet ik een beetje uitkijken als Silja weer met een heel mooi, duur product aan komt om te testen. Zoals shampoo, want dat gaat ooit een keer op. En als ik het heel fijn vind heb ik een probleem want dan wil ik het weer kopen. En met zo'n bos als dat van mij gaat een flesje shampoo natuurlijk in no-time leeg. Heel nieuwsgierig ging ik deze shampoo van Orofluido maar eens uitproberen, en dat was hoog nodig! Lees verder waarom!
Door alle sneeuw en de veranderende weersomstandigheden (ooooh, zwaar vervelend!) is mijn haar de laatste tijd ontzettend statisch geworden en tot overmaat van ramp ook nog heel erg gaan pluizen. Dit vond ik wel een goed excuus om eindelijk dat gouden flesje eens aan te breken om te kijken of dit wat zou kunnen doen voor mijn haar. Op de foto rechts zie je hoe erg het was nadat ik vier keer door de sneeuw had moeten fietsen. Daar werd ik inderdaad niet zo blij van. Wetende dat mijn huidige shampoo daar niets aan kon doen ging ik met de producten van Orofluido onder de douche.Orofluido is het nieuwe schoonheidsritueel voor je haar. Het maakt je haar ongelooflijk zacht, luchtig en laat het glanzen. Een behandeling op basis van een uitmuntende combinatie van drie natuurlijke oliën (arganolie, cipreseolie en lijnzaadolie) die de schoonheid van het haar verfraait, herstelt en versterkt. De heerlijke ambergeur met een vanillebasis werkt direct fascinerend en neemt u mee naar de wereld van het oosterse parfum.
~  Aldus, de achterkant van de verpakking.

Precies wat ik nodig heb! Mijn haar is ontzettend uitgedroogd en uitgeput, glanst niet meer en is zo hard als touw. 

De Shampoo
Orofluido shampoo is de schoonheidsbehandeling voor ieder haartype, die het haar op verfijnde wijze reinigt, voor een luchtig en glanzend resultaat. Proberen is geloven ...

Nouja, proberen is geloven ... ik hoop dat jullie mij vandaag op mijn woord geloven. Ik ben echt helemaal enthousiast over deze shampoo. De substantie plakte een beetje, maar zodra ik het in mijn haar smeerde begon het heftig te schuimen en lekker in te trekken. Mijn haar voelde direct al heel anders aan toen ik het uitspoelde, terwijl het nog nat was. Het was al heel lekker glad, en ik kwam er heel makkelijk met mijn vingers doorheen. Ik heb ook het idee dat het een beetje een ontwarrend effect heeft, want ook uitborstelen ging een stuk makkelijker. Ik heb na het gebruik van deze shampoo geen (andere) conditioner gebruikt, omdat ik het zo al fijn vond en ik écht dit merk wilde testen.Na het douchen was het tijd voor een beetje van deze beautyelixer.

Het Beautyelixer
Orofluido schoonheidselixer, een schoonheidsbehandeling voor elk haartype: de aangename, zijdezachte textuur wordt snel opgenomen en laat geen restjes achter in het haar.

Voordat jullie zelf naar de winkel rennen en aan de slag gaan met deze olie; smeer het niet in je hele haar. Het zou geen restjes achter moeten laten, maar ik kan het wel opnieuw wassen als ik het door mijn hele haar smeer, want het is direct ontzettend vet! Dat is niet wat ik wil, dus ik heb het opnieuw een keer gewassen en daarna dit in enkel mijn haarpunten aangebracht. Deze zijn voornamelijk het probleem van mijn ontplofte kapsel.

Ook dit goedje is een beetje plakkerig, maar het is erg makkelijk in te brengen. Gebruik niet teveel in je haarpunten, een beetje is ruim voldoende. Het trekt lekker snel in en laat een mooi glanzend en hersteld effect achter. Mijn punten werden er uiteindelijk ook niet plakkerig van, zoals je vaak hebt met oliën in je haar. Ik vind het een heel fijn product!Het resultaat was als volgt: een stel mooie blonde zachte lokken zonder de droge punten. Ik denk dat ik een beetje verliefd ben geworden op dit merk, want het doet echt wat voor mijn haar. Ik kan met deze shampoo twee dagen zonder haren wassen, zonder dat het vet wordt en dat is voor mij ook positief, want wassen droogt ook uit. Omdat het voor mij een beetje aan de prijs is denk ik dat ik deze producten voornamelijk ga gebruiken wanneer mijn haar weer aan zo'n verzorgingsbeurt toe is. Yay! Ik ben weer helemaal blij met mijn mooie blonde lokken!


Van Orofluido zijn de volgende producten verkrijgbaar:
- Shampoo: €9,00 voor 200ml, €29,90 voor 1250ml (exclusief pomp, die is voor €4,95 verkrijgbaar)
- Beautyelixer: €11,50 voor 50ml €16,80 voor 100ml
- Masker: €12,50
- Conditioner: €9,00 voor 200ml
- Beauty Shine Spray: €12,50 voor 50ml

Heb jij in de winter ook altijd zo'n last van pluizig en statisch haar? Denk je dat dit ook voor jou een goede oplossing is? Laat het weten bij de comments!

www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.