zondag 16 december 2012

Pers Zondag #14

Goedemorgen, het is alweer zondag en nog een dikke week dan is het kerst. Dit merk ik ook erg goed met de persberichten. Het is rustig, en na kerst en oud en nieuw komen de nieuwtjes voornamelijk weer binnenstromen. Ik heb nog wel een aantal berichten klaar liggen, maar dat is allemaal vanaf februari en maart en daar wacht ik nog even mee. Vandaag vertel ik over: Figs & Rouge , Philosophy, hannah, ici paris XL, Dove en catrice.

Figs & Rouge Wonderbalsem

De feestmaand is alweer in volle gang en dat betekent niet één maar twee dingen, cadeautjes en… kou! Hoewel de Sint en Kerstman met gemak iedere nacht de kou trotseren om alle lieve dames te voorzien van de mooiste musthaves halen wij massaal onze winterjas, sjaal en Figs & Rouge wonderbalsem tevoorschijn. Deze wonderbalsems zijn namelijk onze beschermengeltjes in deze gure wintermaanden, want naast dat het de perfecte lippenbalsem is, zijn er nog zoveel beauty emergencies waar Figs & Rouge de redder in nood is.
En omdat december de cadeautjes maand is, verwelkomen ze naast de vier bekende varianten nu twee heerlijke nieuwe geuren: Lemon Berry en Vanilla Orange. Lemon Berry en Vanilla Orange zijn verkrijgbaar zijn voor €8,95.

Philosophy Kerst Advent Kalender

Philosophy heeft als afsluiter van dit jaar een leuke advent kalender die je elke dag een momentje voor jezelf geeft. Hier zie je de advent kalender.

Hannah Glycolic Gel 6%

Nieuw jaar voor de boeg, tijd voor goede voornemens…
Meer ‘lichaamsbeweging’ voor de gezichtshuid met hannah Glycolic Gel 6%!
Met het verstrijken der tijd kan de huid minder zacht en glad worden, door onder andere de opeenstapeling van dode huidcellen en een verhoornde opperhuid. Doordat de huid dan niet goed  in staat is om huidverbeterende werkstoffen op te nemen, heeft dit nadelige gevolgen voor haar algehele conditie en stevigheid. De formule van hannah Glycolic Gel 6% is speciaal ontwikkeld om de huid op een milde maar effectieve wijze te ontdoen van dode huidcellen en haar conditioneel flink aan het werk te zetten, dankzij de samenstelling op basis van fruitzuren. Vanaf 2013 €  35,50/ 30 ml

Koude dagen huidverzorging van Ici Paris XL

Luchtige jurkjes en korte shorts maken plaats voor warme stoffen en gelaagde outfits. De winter vraagt niet alleen om een aanpassing binnen je kledingkeuze, maar ook om een verrijking van je huidverzorgingsritueel.
Koude temperaturen, gure wind en de verwarming een ‘standje hoger’, zorgen er direct voor dat je huid haar vocht verliest en al snel schraal tot droog aanvoelt.
Daarom is het raadzaam om je skincare assortiment aan te vullen met producten die de hydratatie en daarmee ook het comfort van de huid verhogen.

De skincare lijn van Ici Paris XL speelt naadloos in op die winterse ongemakken en presenteert in haar uitgebreide huidverzorgingscollectie een reeks aan producten die de huid helpen om de winter comfortabel en optimaal gehydrateerd door te komen. De producten kosten tussen de €5,45 en de €15,20Dove Self Esteem


De Dove Self Esteem maand 2012 zit erop en was een groot succes! De eerste stap om onze missie te realiseren (bereiken van 750.000 Nederlandse meisjes in 2015) is gezet. In verschillende workshops heeft ambassadrice en coach Vilna van Betten de aanwezige meiden weten te enthousiasmeren om zelf te gaan werken aan hun zelfvertrouwen. Het resultaat: vele gezellige en leerzame workshops en ruim 800 meiden die met een stralende lach de wereld weer aankunnen. Wil je de positieve energie van deze workshops herleven, of ben je benieuwd naar de workshops? Bekijk dan bovenstaande filmpjes om een goede impressie te krijgen. Ik sta onwijs achter het innitiatief en vond het dan ook onwijs jammer dat ik niet bij de presentatie kon zijn. Dove Helpt hier onwijs veel meiden mee!

Catrice NEONuturals 

Neon is opvallend en overduidelijk extravert! Nude daarentegen is een stille kracht. Hebben deze twee iets met elkaar gemeen? Totaal niet, maar toch vormen ze het perfecte paar! Ze creëren een waanzinnige spanning en zijn perfecte contrasten. De nieuwe Limited Edition “NEONaturals” by Catrice nodigt uit om met felle kleuren de wintermaanden op te vrolijken. NEONaturals biedt oneindig veel mogelijkheden door superfelle kleuren met zachte natureltinten te combineren. Nude wordt speelser en neon eleganter. NEONaturals brengt vanaf half december 2012 t/m half januari 2013 felle trendkleuren van internationale ontwerpers op de nagels: zes neon- en zes natureltinten voor eindeloze looks. Individueel te gebruiken of als kleurduo voor een prachtige 'moon' manicure – nagels als ultieme fashionaccessoire! €2,69


Dit waren ze weer voor deze week. Zoals je ziet is het totaal niet veel, maar dit is ook logisch. Het is het einde van het jaar en de vele merken zijn het jaar aan het afronden en zijn dan nog niet met berichten over nieuwe collectie bezig. Die komen allemaal weer aan het begin van het nieuwe jaar. 

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.