zondag 23 december 2012

Pers Zondag #15

Goede morgen lieve dames. Zijn jullie allemaal al kerst klaar? Ik merk dat hier wel het één en ander geregeld wordt en dat de kriebels er toch wel komen. Ik heb toch al wel erg veel zin in de feestdagen. Gewoon lekker gezellig met familie. Nu laat ik jullie vandaag een paar kleine nieuwtjes zien die eigenlijk al weer voor na de kerst zijn. Het zijn er niet veel, want het is vakantie en dan heeft ook echt bijna iedereen vakantie! Kijk mee naar nieuwtjes over glossybox, illamasqua, Philosophy, oriflame en emerginC.

Glossybox komt met een leuke afsluiter voor dit jaar. Als jij nu de glossybox besteld en de code welcome2012 gebruikt krijg je er een fullsize Illamasqua lipstick er bij cadeau ter waarde van €20,- . Bij glossybox kun je kiezen voor een eenmalige box, een box voor zes maanden of voor 12 maanden. Zo kun je dus zelf beslissen of je het voor een keer wilt proberen of dat je hem direct iedere maand wilt ontvangen. De box kun je hier bestellen 
Philosophy ontdekte een innovatieve methode om het natuurlijke celvernieuwingssysteem van de huid te doen herontwaken, die nieuw leven blaast in de bestaande proteïnen, die het natuurlijke collageen en elastine ondersteunt en op deze manier helpt bij het herstel van het zichtbare verlies aan volume en stevigheid. De nieuwe, geavanceerde volumeverbeterende en liftende huidverzorgingslijn laat alle potentieel van je huid herleven en helpt zo bij het herstel van een volumineuze, stevige en gelifte huid. Er zijn twee producten, de behandel duo die je voor dag en nacht gebruikt. Voor liftende dagen en volumeverbeterende nachten.  Het tweede product is de herstellende crème voor volume en lift. Ik ben erg nieuwsgierig en erg benieuwd naar de producten! De producten kosten €54,95 en €59,95 en zijn vanaf eind januari verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Giordani Gold is Orifl ame’s meest exclusieve lijn die symbool staat voor hoogwaardige producten met
rijke samenstellingen, ontwikkeld voor vrouwen die alleen genoegen nemen met het allerbeste. Dit
concept wordt opnieuw waargemaakt met de introductie van het luxueuze Giordani Gold Age Defying
Radiance Elixir. Dit unieke elixer, dat wordt toegepast als make-upbasis, staat druppel voor druppel
garant voor een opvallend stralende, sprankelende en langdurig jeugdige huid!
De verpakking van het nieuwe Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir (€ 23,95/15 ml.) ademt luxe en fi nesse.

De elegante, kleine glazen fl acon is voorzien van een goudkleurige pipetapplicator, waarmee het goudkleurig
glinsterende elixer nauwkeurig gedoseerd, druppelsgewijs kan worden aangebracht. 

Jonge en stralende handen; het is mogelijk voor iedereen. Het gaat allemaal om de juiste verzorging en bescherming. Je handen komen gemakkelijk in aanraking met schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zon, kou, warmte of schoonmaakmiddelen. De huid op je handen is dun en heeft geen onderhuids vetlaagje, waardoor de huid sneller veroudert dan de rest van je lichaam. Met de juiste producten kun je een verouderde huid tegengaan of verbergen. 

Madonna heeft haar eigen oplossing gevonden tegen verouderde handen: tegenwoordig wordt ze vrijwel altijd gespot met hippe handschoentjes. Maar natuurlijk kun je een verouderde huid beter voorkomen door een goede handverzorging en -bescherming. De handverzorgings-producten van emerginC gaan huidveroudering tegen en bieden verzorging voor je handen.

Sorry meiden, dat was het alweer voor deze week. De bedrijven en PR bureaus hebben voornamelijk vakantie en er komen daarom niet heel veel bijzondere nieuwtjes binnen. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.