donderdag 13 december 2012

Philosophy Lip Shines

Philosophy komt vanaf december met een zestal lekkere high-gloss, high-flavor lip shines. Lekkere gloss waar je je lippen bij aflikt. Philosophy komt dan ook met de leuke slogan 'sweet kisses are the best treat.' Zo geniet je van heerlijke smaken op je lippen zonder een calorie te consumeren.

De zes smaken lipgloss zijn geïnspireerd door de beroemde Philosophy 3-in-1 shampoo, shower gel & bubble baths. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken:
cinnamon buns, raspberry sorbet, melon daiquiri, vanilla birthday cake, coconut frosting en senorita margarita.
De smaken zijn heerlijk gevarieerd. Ze zijn alle zes zoet, maar allemaal op een andere manier. En de namen komen zeker overeen met de geur.
 Ik heb de Vanilla Birhtday Cake en de Raspberry Sorbet. De Vanilla Birhtday Cake is licht oranje van kleur en ruikt heerlijk zoet naar 'echte' vanille. Soms ruiken producten naar chemisch gefabriceerde vanille. Dat heeft deze totaal niet. Het is echt een genot op je lippen. De Raspberry Sorbet is licht roze van kleur en ruikt naar een zoete frambozen sorbet, ja gewoon echt letterlijk! Soort frambozen smoothie op je lippen.
De glossjes hebben een subtiele kleine glitter en voelen prettig aan op de lippen door de ingrediënten als zonnebloemzaadolie en vitamine E. De lip shines hydrateren , conditioneren en maken de lippen erg zacht. De lip shines blijven voor een lipgloss lang zitten. Ze zijn een niet echt plakkerig, maar totaal niet plakkerig zijn ze ook weer niet helemaal. Ik vind het totaal niet storend.

Ik vind ze erg leuk en het zijn leuke cadeautjes voor de feestdagen. Ze zaten vaak al in een giftset, maar vanaf december kun jij ze ook gewoon los kopen.

De Philosophy lip shines zijn verkrijgbaar vanaf nu bij  Ici Paris XL en kosten €15,50 per stuk.

Q: Wat is je eerste indruk van deze lip shines?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.