zaterdag 8 december 2012

Rimmel X-mas Glamrock look

Deze kerstdagen staan bij Rimmel helemaal in het teken van Glamrock en zorgt er met deze producten voor dat jij de rockchick van het feest wordt. Ik liet kort geleden al de mooie Precious Stones nagellakken zien die ik persoonlijk echt gaaf vind. Kijk mee naar een aantal andere leuke producten voor een spetterende look.


Glam'Eyes Quad EyeshadowBeauty Spells is een mooi palette met paars en roze tinten. Het zit in een mooi klein glanzend doosje met een doorzichtige deksel. Hierdoor zie je het product direct goed en heb je direct een indruk van de kleuren. In de onderste kleur oogschaduw zit weer het bekende Rimmel Kroontje die ondertussen erg herkenbaar is geworden. 
De kleuren hebben een zachte structuur en hebben een prima pigmentatie. Je ziet dat de tweede iets minder goed dekt maar dat de eerste, derde en vierde echt prima pigmentatie hebben  en zeker een mooie kleur afgeven. Je hebt in het palette een zilveren kleur zitten, twee paarse en één antraciet grijs/zwarte met kleine zilveren glitters.
Rimmel heeft sinds kort een nieuwe blush. De Lasting Finish Soft Colour Blush is er in vier verschillende kleuren. Ik heb hier de kleur 190 Coral, een licht perzik oranje kleur. Ze zijn erg zacht en hebben een mooie pigmentatie. Er zit een kwastje bij die redelijk zacht aanvoelt. Ik zou hem zelf niet zo snel gebruiken, maar hij is wel makkelijk voor onderweg. 
Bij de kerstcollectie zitten ook twee waterproof kohl liners. Zachte oogpotloden die je look net even afmaken. Ze hebben de 010 Silver en de 002 Black Sparkle. De namen zeggen het al. De een is intens zilverkleurig de ander is zwart met een zilveren glitter er doorheen. Ze blijven erg goed zitten en zijn ook waterbestendig. Toch moet je oppassen als je het nat maakt en dan gaat wrijven. Dan wil het nog wel eens gebeuren dat je een veeg krijgt.
Wat ook nieuw bij Rimmel gekomen, is de Exaggerate Waterproof Eye Liner. Deze is traanproof, waterproof en zweetproof. Zeker geschikt voor aankomend sneeuw seizoen. Hij heeft een viltpuntje die flexibel is en hierdoor makkelijk aan te brengen. Ik heb zelf al vaker met de 'normale' variant gewerkt en vond deze ook erg fijn, dus denk dat deze waterpoof variant ook mij deze winter blij gaat maken. 
Hier zie je de swatches op een rij. Van links naar rechts: oogpotlood 010 silver , oogpotlood 002 Black Sparkle , Waterproof Eye Liner Black en Soft Colour Blush 190 Coral.

Ik ben met alle swatches erg tevreden. De oogpotloden zijn erg zacht en geven een mooie kleur af. De eyeliner blijft erg goed zitten en is prima zwart. En als laatst vind ik de blush een erg mooi kleur hebben, al zou ik deze kleur meer als lichte shape kleur gebruiken. 
Hier heb ik een look gemaakt met het Glam'Eyes Quad EyeshadowBeauty Spells palette, de Exaggerate Waterproof Eye Liner en de waterproof kohl liners 002 Black Sparkle.
Zoals je kunt zien is het een makkelijke look die je ogen echt op laat vallen. Ik heb een Rimmel Kate lipsticks gebruikt en heb de kleuren 105 en 112 gemixt. Ook heb ik hier de Rimmel wake me up foundation op, dus een totale Rimmel look.

De Glam'Eyes Quad Eyeshadow kost €10,99 
De Lasting Finish Blush with brush kost €7,99
De Scandaleyes Waterproof Kohl Liner €6,49
De Exaggerate Waterproof Eye Liner kost €7,49
De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van de X-mas Glamrock collectie? En van de look?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.