donderdag 6 december 2012

Sephora Psychedelic Party - Kerst Collectie

Dit jaar heeft Sephora weer een groot en uitgebreide kerstcollectie. Een collectie met onwijs veel leuke producten. In het artikel waar ik jullie mee achter de schermen nam van het Sephora persevent liet ik al een groot aantal producten zien van de Sephora Kerst Collectie. Vandaag komen we al helemaal in de kerstsfeer en laat ik een aantal producten iets uitgebreider zien. Dus zoek je leuke kerstcadeautjes, dan ben je bij Sephora misschien aan het juiste adres.

Deze doorzichtige kerstballen kocht ik bij de Action. Hier kun je een foto in plaatsen, maar het is natuurlijk ook onwijs leuk om er kleine cadeautjes in te doen en ze in de boom te hangen of ze in te pakken.
Een aantal kleinigheidjes. Zo hebben ze nieuwe nagellakken (die van mij heeft nog geen opdruk) , waterproof eyeliners in vele kleuren , Eyeliner patch ( deze moet ik nog testen) en leuke lipgloss wand. 
Elk jaar heeft Sephora een soort kerst mascotte. Dit jaar is het de Psychedelic Zebra. Als je de zebra koopt wordt de gehele opbrengst gedoneerd aan een goed doel. Ik kan helaas niet vinden welk doel dat voor Nederland zal zijn, maar hij kost €10.

Ik vind hem echt super schattig. Vorig jaar hadden ze een ijsbeer en die vond ik persoonlijk zo saai! De Zebra past goed bij Sephora en straalt vrolijkheid uit!
Dit jaar hebben ze iets heel erg leuks en speels in de kerst collectie zitten, de Suprise Beauty Crackers. Toen ik nog een klein meisje was hadden we zulke altijd met kerst, ik vond ze geweldig. Sephora heeft een set van  4 crackers met elk een cadeautje er in. De set kost €19,- . De inhoud zie je verderop beneden.
Ik vind het printje van dit jaar echt geweldig leuk. Lekker speels en toch wel volwassen. Je kunt dit etui setje van drie tasjes kopen voor €19. Hiervoor krijg je dus drie verschillende formaten die erg makkelijk zijn voor inderweg.
Een super schattige mini make-up palette. Hij is klein makkelijk en heeft leuke gevarieerde kleuren. Hij bestaat uit 9 oogschaduws , 4 lipgloss en 1 blush. Hij kost €17,80 en meer vertel ik er nog niet over omdat jullie hier deze week meer over lezen.

De palette blockbuster van dit jaar is dit geweldige palette. Vorig jaar was hij wat anders en ging hij als warme broodjes over de toonbank. Dit jaar hebben ze hem nog uitgebreider en luxer gemaakt. 
Hij heeft:
  • 64 oogschaduws
  • 12 eyeliners
  • 6 oogschaduw topcoats
  • 6 lip topcoats
  • 48 lipgloss
  • 3 blushes
  • 3 illuminators
  • 6 crèmes voor ogen, wangen en lippen.
  • En natuurlijk een spiegel en applicators. 
Het is echt een all in one palette en ik denk dat dit een erg leuk cadeau is voor jong en oud. Je kunt er heel veel mee en hebt heel veel variatie. Het palette kost €47,70 en hier krijg je dus in zijn totaal 148 kleuren en producten voor.

Ik liet hierboven al de beauty crackers zien. Hoe leuk is het als je ergens met vrienden of familie gaat dineren en je kunt de vrouwen een beauty cracker geven. Gegarandeerd plezier. Ik ga dit dan ook zeker doen als wij aan het kerstdiner zitten. Er zit een buffervijl, een body wash , een oogschaduw en drie haaraccessoires.
Dan komt Sephora met een special kerst penselen wand. Dit is een leuk reis setje van 3 kwasten. Ze hebben een magnetisch stukje waardoor ze op elkaar gestapeld kunnen worden en je dus een lange kwast. Hij bestaat uit een crease brush , smudge brush en een liner brush.  Erg handig en makkelijk voor in de tas. Dit is de kerst variant met het motiefje, maar Sephora heeft hem ook standaard in het assortiment. De 3 eye brush wand kost €16,60.
Sephora heeft sinds kort de color lip last lipsticks. Dit is een vernieuwde formule die onwijs gepigmenteerd is en lang blijft zitten. Ze hebben een mooie glans en voelen zo zacht als boter aan. Ik ben echt fan van ze en draag ze regelmatig. Je moet van de opvallende kleuren houden, want de pigmentatie is echt top! Ik vind de verpakking ook erg mooi en je kunt op de dop goed zien welke kleur het is. Ze kosten €14,20 per stuk en zitten in het vaste assortiment.
Vorig jaar had Sephora ook al de Lip Gloss Lollypop. Dit jaar hebben ze een beetje een ander motiefje en een andere smaak. Ze zijn heel subtiel van kleur en geven eigenlijk alleen een mooie glans. Ze kosten €7,10 en zijn erg leuk als kleinigheidje.
Dit jaar heeft Sephora als kerst geur Chic Guimauve ( marshmallow). Een onwijs zoete geur die erg lang op de huid blijft hangen. Eigenlijk heeft Sephora veel food geuren, dus ik vind het een logische keuze. Ik heb hier de body lotion, deze kost €7,90 . Verder heb je nog veel meer producten en sets met deze geur zoals body scrub, handzeep, bubble bad en bad olie.
Ik vind het dit jaar een erg leuke collectie en binnenkort zien jullie nog wel het een of ander terug komen op de site. De kerst collectie is gelimiteerd verkrijgbaar en op=op. 

Q: Wat vinden jullie van de kerstcollectie van Sephora?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.