woensdag 12 december 2012

Sephora Psychedelic Party Palette

Sephora komt deze feestdagen met een super leuke kerst collectie en dit palette is er één van. Nu denken mensen vaak dat ik heel veel van Sephora heb en dat ik alles super goed vind omdat ik er werk. Dit is echter niet waar en zo heb ik ook mijn like's en dislikes van Sephora. Wat wel opvallend is, is dat ik eigenlijk nog geen oogschaduw had van Sephora, dit komt ook omdat Sephora veel exclusieve merken heeft en ik toch snel naar die merken toe ging. Nu is daar zeker verandering in gekomen door dit palette. Kijk mee naar dit feestelijk kerst palette.

Het palette is een schattig klein doosje die erg mooi in de hand past. Hij heeft een wat druk printje, maar dit valt natuurlijk wel onwijs goed op. Hij heeft twee touwtjes aan de bovenkant bij de opening, hierdoor krijg je een beetje het effect van een tasje die je mee kunt nemen.
Het palletje bestaat uit 9 mooie kleuren oogschaduw in kleine tinnetjes. In de deksel zit een spiegel. Maar dat is niet alles, want je kunt aan beide kanten de vakjes uitschuiven en zo komen er ook nog een aantal lipglossjes en een blush tevoorschijn. Deze laat ik verderop zien.
Ik vind de kleuren erg mooi bij elkaar passen. Je hebt van links naar rechts elke keer van licht naar donker en zo heb je al drie mooie looks die je ermee kunt maken. Maar een beautylover pakt uit en kiest een mix en match van alle kleuren. Zo heb je wat warme bruine tinten, koele paarse tinten en koele zilvere tinten.
Hier zie je het palletje uitgeschoven en zie de de vier lipglossjes tevoorschijn komen, en komt de mooie blush om het hoekje kijken. Eigenlijk is dit echt een top palette als je niet veel make-up mee wilt maar wel de benodigde producten.
Hier de lipgloss en de blush naast elkaar op een rij. Zoals je ziet zijn de lipgloss zacht gepigmenteerd en hebben ze allemaal een mooie shimmer er in zitten. Helaas plakken ze wel en zijn ze erg snel op. De blush is echt goed gepigmenteerd en geeft het een mooie oudroze kleur.
De eerste rij van de oogschaduws zijn de warme bruin tinten. Ze hebben een erg mooie pigmentatie en korrelen totaal niet. Zoals je kunt zien zijn het drie verschillende oogschaduws qua finish. Een matte, een glans/shimmer en een glitter finish.
De middelste rij is met de paars tinten. Een felle highlighter, een opvallende paarse tint en een erg mooie donkerpaarse, bijna zwarte oogschaduw met glitters.
De onderste rij is de zilveren rij met weer een opvallende highlighter , een opvallende zilver en een zwarte met glitter oogschaduw.

De pigmentatie is echt verbazingwekkend goed! Ze geven erg veel kleur af en hebben eigenlijk geen fall out. Ik vind de oogschaduw echt geweldig!
Hier heb ik de onderste rij van het palette gebruikt op mijn ogen. Daarbij heb ik een sephora eyeliner gebruikt en twee Urban Decay 24/7 glide on pencils voor onder de ogen. Ik heb de lichtste kleur als highlighter gebruikt, de middelste kleur op mij bewegend ooglid en de donkerste kleur op mijn arcadebood en deze uitgeblend.
Hier zie je de full face look. De linker foto is in daglicht gemaakt, de rechter is gemaakt met flits.

Ik ben echt fan van dit palette en vind het een geweldig kerstcadeau. Ik had dit in eerste instantie totaal niet verwacht. Ik zou serieus dit palette wel onder de kerstboom willen als cadeautje!

Het palette is vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar bij Sephora en kost €17,80.

Q: Wat vind jij van dit palette? en van de look?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.