donderdag 27 december 2012

Sisley Paris Mini Review

Er is geen seizoen beter dan de winter om eens een nieuwe soort huidverzorging en reiniging te proberen. Zodra de temperatuurwisseling intreed kan ik er donder op zeggen dat mijn gezicht binnen de kortste keren weer vol zit met onzuiverheden. Niet echt mijn ideale manier om de laatste maanden van het jaar door te brengen. Deze set met mini's van Sisley is zeer geschikt om gewoon eens uit te proberen of dit helpt en het gewenste effect bereikt.

De producten van Sisley zijn samengesteld op basis van natuurlijke plantenextracten en etherische oliën. Dat is misschien eerst essentieel om te weten, mocht jouw huid hier niet tegen kunnen. Dan kun je deze producten natuurlijk beter overslaan.
Het eerste product in het rijtje is deze dagcrème. Ik vond dat deze crème erg goed voedt, maar best vettig is. Ik heb een best uitgedroogde huid 's winters, dus voor mij was dit geen probleem, maar ik zou het niet dagelijks gebruiken. Dat heb ik de afgelopen week wel gedaan en mijn huid was zeker soepeler, maar ik had er zeker een aantal puistjes bij gekregen.
Met mijn 19 jaar denk ik nooit een anti-age crème nodig te hebben. Toch gebruikte ik deze crème om te kijken wat het voor mij deed. Nou kun je in een week tijd natuurlijk niet echt effect zien. Ik gebruikte dit rondom mijn oog en dat werkte wel heerlijk verzachtend. Verder kan ik hier eigenlijk niet zoveel over zeggen.
Deze reinigende melk is geschikt voor de droge huid en dat kan ik beamen. Na het wassen was mijn huid heerlijk zacht en dat is precies wat ik wil van zo'n product! Geen droge velletjes, geen trekkerig gevoel. Perfect!
Deze tonic vond ik dan weer te vettig, helaas. Dit product zou ik niet elke dag willen gebruiken, ondanks dat het toch wel erg lekker rook en goed reinigde. Ik gebruikte het bijvoorbeeld op een watje, en daarmee kwam er toch een heleboel rotzooi nog van mijn huid af. Ik zou dus een minder vettige tonic willen zien die hetzelfde effect bereikt. 
En als laatste, voor een huid die echt pijnlijk droog is geworden zou ik deze gel willen aanraden. Deze werkt echt heerlijk verkoelend. Ik heb deze gel nu standaard bij me voor de noodgevallen. Soms als ik een stuk gereisd heb, of een eindje heb moeten fietsen kom ik ergens binnen waar het warm is, en die temperatuurschommeling zorgt er dan toch voor dat mijn huid weer iets pijnlijk aanvoelt. Nou, dit is echt mijn oplossing!

Op de bovenste foto zien jullie ook nog een sample foundation, maar die was echt te donker!

De prijs van de full-size producten zijn te koop vanaf €60,- maar reken maar dat je voor een aantal producten iets meer neer kunt leggen.

Heb jij 's winters ook zo'n last van een droge, trekkerige huid? Zou jij dat geld er voor over hebben?


www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.