zaterdag 15 december 2012

Soy Wax Melts van Geurcreatie.nl

Als mensen aan mij vragen wat ik als cadeau wil, dan weet ik nooit goed iets te vragen. De dingen die ik vaak wil zijn vaak duur en ga ik zeker niet vragen. Dus dan kom ik meestal al weer uit op het saaie envelop cadeau. Nu ben ik er helemaal uit en weet ik waar mensen mij blij mee kunnen maken. Soy wax melts! Ik heb elke dag wel mijn brander om het huis heerlijk te laten ruiken. Nu heb ik een nieuwe ontdekking genaamd geurcreatie.nl.

Geurcreatie.nl is een webshop die meer dan 40 verschillende geuren en soorten verkoopt. Heerlijke variërende geuren die van zoet naar fris en van zacht naar sterk gaan. Ik heb totaal 9 geuren die erg verschillend zijn en stuk voor stuk lekker.

Hierboven zie je: Mediterrain Nights , Apple Pie , Apple Blossom en Red Delicious.
Hierboven zie je : Sugared Cranberry , Christmas Spices , Christmas Dreams , Lovely en Red lips

Heerlijk al die geuren bij elkaar. Stuk voor stuk zijn ze lekker en hoewel ze erg verschillende zijn is er geen één bij die niet lekker ruikt. 
Ik krijg wel eens de vraag van mensen hoe ik ze dan brandt, hoe ik te werk ga met deze schattige kleine cupjes. Als voorbeeld neem ik hier apple pie.
De soy wax melts zitten in kleine cupjes. Ik vind dit onwijs handig, want ik gebruik nooit een hele soy wax melt, dus hierdoor wordt het geen gekliederSoywax melts zijn geurende blokjes gemaakt van 100% ecologische sojawax vermengd met een hoog percentage geurolie. 
Ik pak altijd een scherp steekmes en snijdt de soy wax melts in acht punten. hierdoor verbrokkelt en kruimelt hij een beetje.
Daarna doe ik of een groot aantal kruimels in een oliebrander, of ik pak een punt en die die er in. Hierdoor heb je een paar uur een lekkere geur door de kamer heen verspreid. Dit is perfect want de geur blijft altijd langer in de kamer hanger. 
In een Soy wax Melts zit ongeveer 25 gram product, die gemiddeld 10 een geur afgeeft. Soy wax melts gaan niet op, dus als de geur vervlogen is kun je hem uitblazen. Zodra hij uitgehard is kun je hem er uit lepelen of (wat ik doe) met een satéprikker er uit wippen.

De Soy Wax Melts van Geurcreatie.nl kosten €1,50 per stuk en zijn verkrijgbaar in 43 geuren.
Ze verzenden via brievenbuspost. In een pakketje kunnen maximaal 13 Soy Wax Melts en je betaald €3,50 verzendkosten voor Nederland en €6,80 voor België.

Q: Wat vind jij een fijne geur voor in de woon/slaapkamer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.