zaterdag 1 december 2012

Stap voor Stap - SpectaculART look

Toen de producten van de SpectaculART collectie van Catrice net in de winkel lagen was ik dol enthousiast. Ik heb er direct een artikel over geschreven en iedereen was direct onwijs enthousiast over de looks die ik er bij had geplaatst. Vandaag laat ik stap voor stap één van deze looks zien. Kijk mee hoe makkelijk het eigenlijk is. 


  1. Breng een oogschaduwbasis aan. Echt dames, dit is zo belangrijk. Meiden bij mij in de klas, in mijn omgeving en bij Sephora vragen vaak hoe het kan dat mijn make-up zo goed blijft zitten. Het geheim, oogschaduwbasis! Ik vind de oogschaduw basis van Too Faced erg fijn, als budget variant vind ik de Essence en P2 (duitsland) erg fijn.
  2. Breng een highlighter op je wenkbrauwbot onder je wenkbrauw aan. Ik heb hier de 04 Artfully Lustrous gebruikt.
  3. Op het bewegend ooglid breng je de 01 So Precious aan.
  4. In je arcadeboog breng je de 02 Bombay Bauble aan. Dit doe je met een ruitenwisser heen en weer beweging. Je blend daarna de drie kleuren met elkaar zodat de drie mooi in elkaar over lopen.
  5. Breng een oogpotlood dun langs de wimperrand aan. Breng een zwarte lijn op je water lijn aan en net onder je beneden wimperrand breng je nog een klein randje 01 So Precious en 02 Bombay Bauble aan. Als laatst sluit je af met een mascara. 
Ik hoop dat jullie het resultaat mooi vinden en hoop dat jullie het een handige how to vinden. 

Q: Wat vind jij van de look?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.