zaterdag 1 december 2012

The Body Shop - Ginger Sparkle Shimmer Lotion

The Body Shop is ook dit jaar met een heerlijke kerst collectie gekomen. Ik ben altijd zo onwijs fan van hun kerst collecties. Dit jaar hebben ze weer 3 lekkere geuren, namelijk Vanilla Bliss, Ginger Sparkle en Cranberry Joy. Van Ginger Sparkle heb ik hier de shimmer lotion en ik laat jullie in een korte review kennis maken met deze kerst topper.

De Shimmer Lotion zit in een mooie slanke verpakking en heeft een makkelijk pompje. Op de flacon staat een afbeelding van een gingerman in het logo van TBS ( The Body Shop). De Shimmer Lotion is vochtregulerend en heeft natuurlijk zoals de naam al zegt een shimmer er in zitten.
Hier zie je de shimmer lotion op mijn huid. Zoals je ziet laat hij veel shimmertjes achter en geeft hij de huid een mooie subtiele glans. Hij maakt mijn huid super zacht en voelt erg prettig aan en trekt snel in de huid. De geur is heerlijk Ginger (gember). Vorig jaar hadden ze ook al deze lekkere geur en iemand vertelde mij toen dat het naar de ouderwetse cola snoepjes ruikt. Sindsdien doet het mij daar ook aan denken.
Ik vind het een erg mooie shimmer lotion die erg geschikt is voor een feestje of de feestdagen. Ik vind hem erg prettig en zeker een leuke tip voor de feestdagen.

De Shimmer Lotion kost €10 en is tijdelijk verkrijgbaar bij The Body Shop en via hun webshop.

Q: Wat vind jij van de kerstcollectie van The Body Shop?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.