woensdag 5 december 2012

The Body Shop Kerst 2012 - Smoky Eyes Moonstone

Elk jaar komt The Body Shop (TBS) met een spectaculaire kerst collectie. In deze collectie zitten veel verzorgingsproducten maar ook veel make-up producten. Zo komen ze ook dit jaar weer met een tweetal 4-step smoky eyes palettes. Ik laat jullie vandaag de 02 Smoky Moonstone zien.

Toen ik het doosje van het palette zag dacht ik eerst dat ze hem hetzelfde als vorig jaar hadden gehouden. Hij lijkt vanaf de buitenkant identiek aan die van afgelopen jaar, maar toch heeft TBS een aantal kleine dingen veranderd. 
De eerste verandering is de buitenkant het doosje. Deze vind ik echt onwijs mooi. Hij is hoogglans zwart en heeft het logo van TBS in het goud er op staan. Ik vind het een mooi formaat voor een make-up doosje. 
Op de achterkant van het palette staat 
Er zitten vier mooie bruine tinten in die perfect bij elkaar passen. De deksel is aan de binnenkant helemaal bedekt met een spiegel en heeft twee verschillende mini kwastjes erbij zitten. Hierdoor is het een perfect palette voor onderweg of op vakantie.

Alle vier de kleuren bevatten een subtiele hint van shimmer. Wat me direct opvalt is dat de oogschaduws er zacht uit zien en dan ook het geval. Vorig jaar had TBS het zelfde formaat palette. Alleen toen waren er drie oogschaduws en één glans crème, en zat er 1 kwastje in en 1 oogpotloodje. Ik moet zeggen dat ik dit palette dan mooier vind en meer bruikbaar.
De swatches geven veel kleur af en zijn goed gepigmenteerd. Doordat de oogschaduw erg kruimelig en zacht is, is hij wat lastig aan te brengen. Hij is wat stroef met aanbrengen. Hier moet je dus wel echt mee opletten.
Hier heb ik het palette gebruikt om een beetje dagelijkse look te maken. Daarbij heb ik een eyeliner van Sephora gebruikt en onder mijn ogen een fel blauwe 24/7 glide on pencil van Urban Decay.  Zo geef je van een standaard look net even wat meer pit.

Ik vind het palette van TBS erg leuk alleen vind ik het jammer dat hij iets wat moeilijk aanbrengt en de prijs houdt mij ook wel een beetje tegen.

Het palette is tijdelijk verkrijgbaar bij de The Body Shop en in de webshop voor €25,-

Q: Wat vind jij van het palette? En van de prijs?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.