woensdag 5 december 2012

Trind Special Edition Christmas Caring Color set

Ik liet het jullie al kort in de perszondag van twee weken geleden zien dat Trind met een speciale winter trio komt. Deze trio wordt uitsluitend in een set verkocht en kan dus niet individueel gekocht worden. Maar ik denk dat dat niet zo'n probleem is, want Trind heeft die mooie kerst kleuren uitgezocht die perfect zijn voor een feestje. Ik heb twee kleuren mogen ontvangen en laat ze vandaag in het kort aan jullie zien.

De set bestaat uit CC185 ‘Icy Silver’ , CC186 ‘Sparkly Pink’, en CC187 ‘Classy Gold’ en ik heb hier de kleuren CC186 Sparkly Pink en CC178 Classy Gold.  De nagellakken zitten weer in de herkenbare Trind flesjes. 

De sparkling shimmer die Trind aan deze Special Edition Caring Colors heeft toegevoegd, sluit goed aan bij de veelal glanzende zijdes en glimmende stoffen die verwerkt zijn in veel feestcollecties.
Links zie je de CC187 Classy Gold , een erg mooie gouden glinsterende kleur die perfect bij een warme ooglook past.
Rechts zie je de CC186 Sparkly Pink , een voornamelijk zilver glinsterende nagellak met een kleine roze onertoon. Hierdoor past hij zeker erg mooi bij een wat koelere en zilveren ooglook.
De lakjes van Trind vind ik altijd erg prettig lakken en geven altijd mooi kleur ar. Door de glinsters in de lakken dekken deze kleuren iets minder dan we gewend zijn van Trind, maar storend vind ik het zeker niet. Met twee dunne laagjes heb je al een mooie manicure.
Ik vind het een erg leuk setje met erg mooie kleuren. Het is dan ook zeker een aanrader als leuk cadeautje voor onder de kerstboom!

De set ligt al in de winkel en is tijdelijk verkrijgbaar. De set bestaat uit drie flesjes van elk 9ml. Dit zijn dus de standaard flesjes van Trind.
 Het setje kost €22,95 en is verkrijgbaar bij : Douglas, DA, D.I.O. Drogisterij en ETOS. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie www.trind.com.

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan? Wat vind je van zo'n setje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.