woensdag 19 december 2012

Win : 7x Essence Sparkling flake nagellak

Er is vanavond kerstviering bij Noah op school en daarom ben ik lekker in de kerststemming. En omdat ik lekker vrolijk ben ga ik jullie weer blij maken met een leuke winactie! Nu is er straks niet 1 winnares bij deze actie, maar zijn er 7. Er zijn namelijk 7 dames die kans maken op deze leuke Essence Re-mix youe style Dance Top Coat. Deze Top Coat is niet in Nederland geweest, dus het is echt een exclusief hebbedingetje. Kijk snel verder hoe jij kans maakt op 1 van deze lakken.


Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 
Maak kans op Essence exclusieve Flake lakken (niet in NL geweest) bij sillysilsil.com @sillysilsilcom  http://goo.gl/XF3JV
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Welke kleur zou jij onder flakes dragen?? 
6. Winactie loopt langer dan normaal omdat het straks kerst is, dus je kunt meedoen tot 26 december 23.59.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.