dinsdag 11 december 2012

Win: Essence Fantasia

Essence is sinds begin deze maand met een nieuwe Limited Edition gekomen. De Fantasia collectie heeft leuke producten en de nagellakjes springen er uit. Ik vond het daarom erg leuk om deze lakjes weg te geven aan een gelukkige dame. Ik ben in de cadeautjes stemming door de aankomende kerstdagen, dus wil jij kans maken op deze drie lakjes kijk dan hoe jij mee kan doen.

Wat moet je doen om kans te maken?
Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 
Maak kans op Essence Fantasia lakken bij sillysilsil.com @sillysilsilcom 
http://goo.gl/fY8zH
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Wat ga jij deze feestdagen op je nagels doen? 
6. Winactie loopt langer dan normaal omdat het straks kerst is, dus je kunt meedoen tot 26 december 23.59.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.