dinsdag 11 december 2012

Zes producten van LA Splash


Een merk waar ik nog nooit mee in aanraking ben gekomen is LA Splash. Ik zal ook eerlijk zeggen dat ik deze kleurtjes niet meteen zou aanschaffen, maar dat ik het wel heel leuk vond om het eens te proberen. Doordat ik met zoveel kleur niet zoveel raad weet heb ik ook niet echt een look kunnen maken voor jullie waarbij ik niet op een clown lijk, maar kijk alsjeblieft wel even naar deze onwijs mooie spulletjes!Van LA Splash heb ik de volgende producten:
Een groene liquid eyeliner met glitters, een fel blauwe liquid eyeliner met een metallic finish, een fel roze lipgloss en een oranje glitter lipgloss, een mascara en een oogpotlood (laatste twee niet op deze foto).

Het oogpotloodje is donkerpaars. Ik vind dit het enige product dat echt tegenvalt. Van een oogpotlood verwacht je toch meer pigment. Wel is hij heel zacht en glijdt hij goed. Wat ik wel mooi vind met deze oogpotlood is om een lijntje onder je oog zetten en die vervolgens te smudgen met een wattenstaafje. Gaat toch iets makkelijker en subtieler met dit potloodje.
Wat ook jammer is, is dat deze eyeliner juist smudge proof zou moeten zijn. Uiteindelijk is hij dat ook, maar nog niet meteen. Dus je kunt hem nog gewoon uitvegen. Aan het eind van de dag zat deze wel muurvast onder mijn ooglid.

De lipgloss is niks voor mij, omdat ik liever lippenstift draag. Maar met bijvoorbeeld Kerst kan ik me heel goed voorstellen dat een lipgloss geschikter is. Deze haal je er heel gemakkelijk af als het diner begint en zo zit je niet de hele avond je eigen lippenstift of lipgloss op te eten. Een lippenstift haal ik er niet heel makkelijk af zonder mijn halve beautycase mee te nemen namelijk! ;)
Voor een lipgloss vind ik deze goed. Ze plakken wel, maar dat houd je toch met lipgloss. De pigment is echt bijzonder goed van de roze, en de oranje heeft een mooie glitterfinish en geeft enigszins een subtiel kleurtje.


De liquid eyeliners vind ik ook erg leuk. De groene glitters vind ik vooral erg leuk voor deze tijd van het jaar. Met een heel dun kwastje zet je gemakkelijk een lijntje op je ooglid en het heeft gewoon net even iets meer. 's Avonds bij het kaarslicht zullen je glitterogen schitteren en zal je geliefde gegarandeerd de hele avond naar je aandachttrekkende ogen staren. Romantisch!
De blauwe eyeliner vind ik iets beter geschikt voor de zomer en lente. Maar misschien draag jij tijdens de Kerstdagen wel een blauw jurkje en past daar heel goed zo'n blauwe eyeliner bij!


Voor mij is dit echt een hebbeding. Ik ben voor dit soort dingetjes echt heel gevoelig. Dit is een mascara met een lichtje in de dop waardoor ik tegenwoordig ook mijn mascara in het donker kan aanbrengen. Het borsteltje is heel klein waardoor ik heel dicht bij mijn wimperrand kan komen. Dit vind ik fijn! Ook separeert hij goed en zorgt hij ervoor dat mijn wimpers niet direct weer na elkaar toe trekken om vervolgens weer aan elkaar vast te gaan plakken. Nee, echt een mooie volle oogopslag!


Deze prachtige producten zijn te koop bij www.i-sparkle.nl 

Wat vindt jij? Geschikt voor een prachtige Kerstlook? Draag jij dat blauwe jurkje met een blauwe eyeliner? Laat het me allemaal weten bij de comments!
Prijzen:
Oogpotlood: €4.95
Lipgloss: €6,50 p.s.
Liquid Eyeliners: €6,50 p.s.
Mascara: €9,95
www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.