woensdag 9 januari 2013

8x Catrice Nagellak (nu 50% korting)

Ik kreeg gisteren van Kruidvat de bevestiging dat de Catrice nagellakken in de sale gaan. Dat betekend dat ze vanaf vandaag 50% korting hebben. Dit geldt op alle Catrice lakken. De lakken gaan in het voorjaar veranderen dus komen er waarschijnlijk veel nieuwe kleuren. Om jullie toch een handje te helpen met kiezen welke lakken je juist wel of juist niet wil halen zal ik de aankomende tijd een aantal lakken laten zien. Vandaag begin ik met 8 leuke kleuren.

400 Blue Cara Ciao: Een intens hemels blauwe kleur met een cream finish.
570 Beavis & Mud-Head: Een bruine modder kleur die ook een cream finish heeft.
770 Put Lavender on Agenda: Een licht lila paarse kleur, ook deze heeft een cream finish.
810 ACid/DC: Niet verwacht dat deze zo'n gaaf effect zou hebben. Gifgroen/geel van kleur met mini groene shimmers er in.
890 How I Matt Your Mother: Dit semi matte lakje heeft (volgens Catrice) het Brushed Metal effect, hierdoor is hij niet glad. Hij is donker blauw tot bijna grijs van kleur.
895 I Am A Lob-Star: Een diep oranje kleur met een iets bruine ondertoon. Hij heeft een cream finish.
905 Steel My Soul: Ook dit is weer ene brush metal effect lakje. Ik vind hem echt gaaf. Hij is taupe/grijs van kleur en heeft zilver en gouden glitters er in. Ook hier is hij weer semi matte. 
910 Oh My Goldness!: Ok Wauw! ik weet niet waarom ik dit lakje nooit eerder gekocht heb. Het is een gouden shimmer lak die bijna holografisch is. Deze moet iedereen echt in zijn stash hebben!

Dit waren de eerste acht lakken. Binnenkort komen er nog een aantal andere swatches aan. 

Q: Welke vind jij het mooist? en welke wil jij zeker aanschaffen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.