woensdag 30 januari 2013

Ahava Perspresentatie voorjaar 2013

Afgelopen dinsdag ben ik weer richting Amsterdam gegaan voor wat afspraken en een event in het conservatorium hotel. Ik was daar voor de presentatie over de nieuwe producten die dit voorjaar bij Ahava komen. Het ging totaal om 4 nieuwe introducties. Een dagcrème, een body firming gel , een thuis peel en een vernieuwde make-up ( foundation) lijn.  Kijk mee naar de nieuwe producten en de presentatie ervan.

Als eerst kregen we een presentatie van ruim een uur over de vier introducties. Alles was in het Engels en ging vooral over de oorsprong van de ingrediënten die in de producten zitten, de werking van de producten en over de testen en onderzoeken die ze er mee gedaan hebben.
 
Als eerst was er de peel / peeling. Een product waar ik onwijs nieuwsgierig naar ben. Het is een 'at home' peel, dus niet heel sterk maar wel effectief. Hij komt in een tube van 100ml en dat vind ik voor een peel echt veel! Ahava vertelde dat de peel 2 a 3x per week gebruikt kan worden, dus dan weet je direct dat het een lage concentratie is. Ik kan niet wachten om deze te testen, want peels helpen de huid en geven echt een oppepper.
De peel is een chemische peel, dat houdt in dat er geen scrubdeeltjes in zitten en dat er (fruit)zuren in zitten.  Voornamelijk vitamine C is een prettige ingrediënt voor een peel omdat deze voor iedereen geschikt is.  
Ahava krijgt een nieuwe dagcrème genaamd Age Control Even Tone Moisturizer Broad Spectrum SPF 20. Een speciale dagcrème die de huidskleur egaliseert en er voor zorgt dat huidsverkleuringen en pigmentvlekjes verminderd. Ook zorgt hij voor het verfijnen van lijntjes.
Op elke tafel was een sfeer gecreëerd die met het product te maken had. Zo zag je op tafels fruit , planten en ingrediënten liggen. Erg leuk gedaan vind , omdat je het dan visualiseert wat er in verwerkt is.
Nog zo'n product waar ik erg benieuwd naar ben en nu helemaal goed uit komt. De firming body cream, een crème die helpt verstevigen. Wat ik vooral leuk vind is dat ze het heel realistisch houden en zeggen dat er wel meer nodig is dan alleen deze crème. De combinatie van gezond eten, bewegen en deze crème zouden de huid steviger maken. Nou volgens mij ben ik het perfecte testpersoon voor dit :D.   
Nog meer sfeer beelden. Zo hoort de artisjok bij de firming body cream en het fruit bij de peel.
Ahava komt ook met een viertal make-up producten. Foundations met elk een eigen werking en dekking hebben . Ze krijgen een licht dekkende foundation, een goed dekkende foundation , een compact powder en een losse minerale poeder. Allemaal in 3 of 4 verschillende tinten.
Ik moet zeggen dat ik nog niet heel erg bekend ben met het merk, maar dat ik door de presentatie wel erg enthousiast ben geworden. Ik ga de producten zo snel mogelijk testen , maar ik wil ze echt even goed testen om te kijken of ik ook verschil zie. 

Q: Naar welk product ben jij het meest benieuwd? De dagcreme, de firming cream of de peel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.