maandag 7 januari 2013

DailySilSil - Week 1


Nogmaals gelukkig nieuwjaar. De eerste week van het nieuwe jaar is geweest en dat betekent direct een vernieuwde naam voor dit wekelijks terugkerende rubriek. Voorheen noemde ik het Daily Sillysilsil , de naam was erg leuk maar lag niet helemaal lekker op de tong. Daarom is per vandaag de naam veranderd in dailysilsil. Kijk mee naar mijn eerste week in het nieuwe jaar.
We beginnen met de look die ik tijdens oud en nieuw droeg. Ik heb er gisteren een klein stukje over geschreven. Ik vond hem zelf erg geslaagd.
Bij mijn ouders vierden we oud en nieuw en bakte mijn vader Spekkedikken. Spekkedikken is een oud recept dat maar in een klein gedeelte van Groningen wordt gemaakt. Ik kreeg er veel vragen over, maar ik moet zeggen dat ik er niet heel veel over weet. Hier vond ik een site met een recept en info over spekkedikken.
Natuurlijk waren er ook oliebollen. Heel gek, maar ik heb er tijdens oud en nieuw geen één gehad. Nee ik heb heerlijk genoten van een aantal spekkedikken.
's Avonds gezellig spelletjes pesten spelen. Dit had ik echt al jaren niet meer gedaan. Het doet mij altijd heel erg denken aan toen we op de camping vakantie vierden. Daar speelden we ontzettend vaak pesten.
Tegen 01.00 was het vuurwerk in mijn ouders dorp een beetje afgelopen en kwamen de hondjes gezellig bij me liggen. Ik zie er een beetje gaar uit, want Noah was de hele dag al hyper door oud en nieuw.
Noah heeft het de hele dag volgehouden tot ongeveer 0:30 en toen viel hij op de bank in slaap. Hier was hij hij gezellig even buiten vuurwerk kijken en sterretjes afsteken.
Nieuwjaars ontbijt bij mijn ouders. Wat waren we allemaal nog moe.
Mijn ouders hadden een piraten pak voor Noah en deze moest natuurlijk de hele dag aan. Hier samen met mijn broertje. Nou ja broertje? Ik ben al lang, maar hij is bijna een kop groter dan ik.
Hier moest Noah even zijn stoere piraten pak showen. Ik vind het pak echt geweldig. Het is echt een mooi pak met een mooie jas en een harde stevige hoed.
Hier nog even gezellig kletsen met Noah voor dat we weg gingen. Ik kreeg meerder vragen over het beschuit met muisjes. Er is niemand bevallen ofzo hoor. Noah vind beschuit met muisjes erg lekker en eet dit eigenlijk altijd als hij bij mijn ouders is. Hihi lekkere snoepkont!
Mooi kleurtje nagellak van de Urban Decay set die ik vorige week kocht. Ik baal dat mijn nagels nog niet helemaal gelijk zijn. mijn middelvinger scheurt en knapt steeds. Hopen dat ze snel weer een mooi geheel zijn.
Op nieuwjaarsdag is het standaard dat we bij mijn opa en oma stamppot snijbonen gaan eten. Dit is ook een oude traditie van vroeger en zolang ik het weet doen we dit al op nieuwjaarsdag.
Noah zag ineens de schippers van de Kameleon en was hooked. Hij vond het een erg spannende film. Zo spannend dat hij zijn croissant bijna niet aangeraakt heeft.
Bij de Action gekocht. Een setje van drie headphone plug-ins. Ze kunnen in meerder telefoons en ik vond ze wel grappig voor €0,99. Helaas heb ik wel gemerkt dat ze in mijn Iphone heel losjes zitten en er bijna uitvallen.
Ook kocht ik bij de Action deze soy scents. Ze zitten per 5 in een doosje en kosten €0,69. Er zijn ongeveer 8 verschillende soorten. Ik moet zeggen dat ik ze niet allemaal lekker vond, maar deze drie vond ik wel lekker ruiken. Ze blijven ook erg lang geuren, dus ik denk dat dit een leuke tip is.
Zo ziet de plug-in er uit. Hij bungelt grappig aan mijn telefoon. Ik ben er nog steeds niet helemaal uit of ik het nu leuk vind of dat ik het toch irritant vind.
Daphne van Coty is echt één van die liefste PR dames die ik ken. ik had een tijdje geleden een Daisy petite flower on the go! gekregen. Helaas was hij stuk en dat vond ik echt onwijs jammer. Ik vind de geuren van Marc Jacobs erg lekker en de bloem is echt zo handig en leuk voor in de tas. Nadat Daphne hoorde dat de mijne stuk was kreeg ik zomaar beide ofgestuurd. Super sweet!
De boys gingen zwemmen zodat ik met school bezig kon gaan. Ik moest even weer terug in het ritme komen omdat het vakantie was, maar toch vind ik het wel erg fijn en leuk om weer met school bezig te zijn.
De kerstboom is weer uit de kamer,Heerlijk. Hoe leuk ik het ook vond, ik was er een beetje zat van. Wat is de woonkamer ineens weer ruim en groot, Heerlijk.

Hoe was jou eerste week van het nieuwe jaar? Wat vinden jullie van de nieuwe naam?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.