maandag 14 januari 2013

Dailysilsil - week 2

Wat een lekkere week was het weer. De vakantie was afgelopen en ik begon deze week weer met school. Eigenlijk vond ik dat wel heel erg fijn. Weer wat regelmaat. Ik naar school, Noah naar school en de rest liep gewoon lekker door. Deze week begonnen we met weer een aantal goede dingen , dus kijk zeker verder naar mijn afgelopen week!

Weer een prachtig lakje van Urban Decay. Deze zit in de set die ik laatst kocht in de Sale bij Sephora.
Ik ben sinds afgelopen week weer naar de sportschool gegaan. Ik sport nu samen met een vriendin. Ik moet zeggen dat ik al veel langer wilde beginnen, maar ik wilde niet in mijn eentje. Nu heb ik dus gezellig een sportbuddy gevonden.
Here we go! Ik moet zeggen dat het me echt goed bevalt. Ik vind het echt lekker om het gevoel te hebben dat je wat gedaan hebt. Wel moet ik de motivatie vinden om heen te gaan, en daar helpen mijn vriendin en ik elkaar mee. We willen eigenlijk allebei niet heen, maar als we er zijn is het super gezellig en is het ook weer zo voorbij.
Ik sta hier bijna elke doordeweekse dag. Noah van school halen. Ik moet zeggen dat Noah het nog steeds erg leuk vindt op school en hij met veel plezier heen gaat.
Na heel wat heen en weer gepraat met Kruidvat vertelden ze mij dat ze besloten hebben de nagellakken toch 50% te gaan doen. Er waren zoveel klachten over gekomen. Ik wil even duidelijk zeggen hoe het werkt,want ik heb de afgelopen dagen zoveel mailtjes, tweets en reacties gehad met vragen over hoe het nu zit.

  1. Bij elke kruidvat geldt 50% op alle lakken ( ook als het er niet voor staat, want het gaat via de kassa er automatisch af.
  2. Er komen nieuwe lakken, of dit alleen verandering van flesjes zijn, of verandering van kleur. Dat weet ik niet. 
  3. De actie geldt helaas niet overal in België. Ik hoor verschillende verhalen over wel en geen korting, dus ik durf het niet zeker te zeggen.

Dus ik kocht een aantal Catrice lakken. Het swatchen kon beginnen met een kop thee en once upon a time
Kip uit de oven onhuld met spek en daarnaast witlof met ham en kaas... Me likes.
Weer een avondje sportschool. Ik wil echt minimaal 2x per week gaan om zo weer wat fitter te worden.
Na het sporten heerlijk douchen. Dat kan voor mij echt even een ontspan en verwen momentje zijn.
Ik ben erg blij met deze DKNY tas. Hij is best opvallend, maar is niet zo van : wow waar gaat die tas heen. Hij is niet heel groot maar het formaat is heel handig, want er past toch echt wel veel in.
Na de Shiatsu massage op school is het altijd verschrikkelijk gesteld met je haar. Het is dan zo onwijs vet. Hier dan ook de vette haren bende :D
This pretty lady lakje is ook uit de Urban Decay zet. Hij is zo onwijs fluor. Echt heel erg gaaf.
Mijn late night snack. Sashimi zalm met surimi en soyasaus.
Zaterdag ben ik na stage naar de markt en AH gegaan en hebt even een partij gezonde dingen in huis gehaald. Even wat meer een healty lifestyle met zo nu en dan een extraatje. 
We gingen op zondag een gezellige wandeling maken. Noah op de fiets en wij er achteraan. Het weer was er echt perfect voor
Hier zie je wat we gelopen hebben. Bijna een uur en 4km verder. Ik vind het echt leuk om zo bij te houden en ga dit zeker vaker doen. 

Q: Hoe was jou week en wat was jou leukste moment?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.