maandag 21 januari 2013

DailySilSil - week 3

De week is weer begonnen, en tjonge jonge, wat is mijn week voorbij gevlogen. Ik heb dan ook totaal niet het gevoel dat het een week is geleden dat de vorige dailysilsil online kwam. Afgelopen week stond wel aardig in het teken van het weer, want die kou en sneeuw houdt toch wel heel veel mensen bezig. Maar naast het weer vinden jullie ook veel andere leuke foto's .Deze quote kwam ik tegen op het internet en vind ik zo inspirerend. Het helpt mij de laatste tijd met die kleine steuntjes in de rug. Als ik bijvoorbeeld geen zin heb om naar de sportschool te gaan, weet ik dat ik moet gaan omdat ik dan de volgende dag trots op mezelf ben. Dat geldt hetzelfde voor snacken. Nu kies ik er voor om iets gezonds te nemen, of iets niet te nemen. Ik weet dan dat ik de volgende dag me er erg goed over voel!
Ook afgelopen week was ik weer meerdere keren in de sportschool te vinden. Ik vind voor cardio de crosstrainer erg fijn om te doen. Lekker in beweging en veel calorieën verbranden.
Misschien een beetje een rare combo, maar ik had zin in beide dingen dus tja. Kip saté met bloemkool.
Mijn lieve vriendin Marianne is vorige week bevallen. Ze heeft een prachtige dochter gekregen en kregen dit kaartje binnen. Ik heb Marianne wel eens laten zien in een blogpost. Hij is alweer twee jaar oud, maar hier zijn we een keer een dagje naar de kinderboerderij geweest met onze kids.
Terwijl ik onwijs veel Instagram foto's zag van sneeuw en winters weer, lag er in Groningen nog geen vlok. Omdat sommige het maar vreemd vonden liet ik deze foto zien. Ik stond bij de bushalte te wachten op weg naar school.
Eerste een paar uur les op school en daarna direct door met de trein naar Amsterdam. Aangezien ik 's ochtends niet echt tijd had gehad , had ik wat make-up meegenomen voor in de trein.
Een snelle make-up look in 10 min. Hier zie je voor en na. Wat een verschil direct hè.
Hoe verder ik richting Amsterdam ging hoe witter het werd. In Amsterdam was het spek glad op de grachten, wat een verschil dan met Groningen.
In Amsterdam aangekomen bij het Andaz hotel stond mij een interessante presentatie te wachten van Filorga. Er komt vanaf maart een nieuw product op de markt genaamd Speel-recover. Een kijkje achter de schermen van het event vind je hier.
Tijdens het event stonden er onwijs veel lekkere hapjes op tafel. Alles zag er uit om op gegeten te worden. Ik heb me heel netjes gehouden en alleen een klein broodje met gerookte zalm gehad.
Na het event ben ik nog even naar Lush gegaan. In de buurt van Groningen zit geen Lush, dus ik kon het nu echt even niet laten. Ik kocht een leuk happy setje en een stuk Angels Delight, beide met 50% korting
Omdat ik wat moest avond eten, en niet te ongezond wilde doen had ik een beetje sushi gehaald. (Wat een goed excuus)  Maar de tas waar ik het in kreeg is echt geweldig! Die bewaar ik echt wel!
Noah wilde graag pannekoeken eten. Ik had er ook wel zin in, maar wilde geen gewone pannenkoeken. Daar zitten onwijs veel calorieën in, dus maakt ik op recept van Gonny banane-ei pannenkoekjes. Heerlijk zoete pannekoekjes.
 Heerlijk weer. -1 en zonnetje. Het voelde niet echt heel koud aan, maar meer fris. Lekker om op de fiets te stappen of een stuk te gaan wandelen.
Mijn sport vriendin belde af omdat ze te veel spierpijn had. Ik wilde wel graag nog wat doen, dus hup in mijn eentje naar de sportschool!
Ik moest voor een opdracht voor school 4 collages maken met elk het kleur thema. Na heel wat uurtjes knutselen en knippen en plakken is dit zomer geworden.
Lente
Winter
En mijn favo kleuren , herfst.
Visagie les op school. Nou het stelt echt niet veel voor, dus beetje op elkaar make-uppen als we geen model mee hebben. Lekker lol hebben in de les :D
Jennifer was voor mij naar het Event (bloggers dinner) van The Body Shop geweest. Er komen een 30 tal nieuwe oogschaduws aan en ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit en pigmentatie. Ze zijn er vanaf halverwege februari en gaan €10 kosten. Morgen laat Jennifer meer over het event zien.
Noah ging zaterdag voor het eerst in zijn leven schaatsen. Hij vond het eng, leuk en spannend te gelijk. Hier waren we gewoon op ene vijver bij ons achter het huis aan het schaatsen. Je zag er erg veel kinderen en het was een gezellig drukke boel.
Yay... Mijn bestelling van de Scentchips waren binnengekomen. Heerlijk grote dozen van ruim 170gram geurende brokjes.
Ik vond per toeval bij de Xenos een onwijs mooie kroonluchter. Hij hangt perfect boven aan de trap en ik wil er nu nog 1 halen voor in de hal.
Ik ben echt geen salade eten. Ik houd er gewoon niet van. Omdat ik toch wat meer salade wil gaan eten had ik het hier gecombineerd met carpaccio. Heerlijk was het, en zeker voor herhaling vatbaar.
Nu ik dit type is het zondag avond 23:32. Beetje standaard, maar ik ben vaak nog tot zo laat aan het bloggen. Ik ben dan toch vaak productiever in de avond.

Q: Hoe was jou week en welke foto is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.