maandag 28 januari 2013

Dailysilsil - week 4

Noah ziek en de hele planning gaat door de war. Mijn week was door één kleine verandering helemaal anders geworden. Hier en daar een kleine aanpassing en alsnog werd mijn week weer druk. Een week vol sneeuw, Noah en nog veel meer!


Maandag was het dan eindelijk winter wonderland geworden in Groningen en heb ik Noah met de slee naar school gebracht. Helaas was het weer zo omgeslagen dat heel Groningen ontregeld was en ik een half uur bij de bushalte heb staan wachten zonder succes. Ik ben dus weer naar huis gegaan. 
Ondanks het slechte weer toch naar de sportschool. Het was ongelofelijk rustig door het slechte weer, maar dat vind ik juist wel lekker.
Noah is maandagnacht ziek geworden en is flink verkouden. Hij was zo lief en daarom heb ik hem een beetje verwend met kleine lekkere hapjes.
Bourjois heeft een nieuwe mascara met een heel nieuw borsteltje. Ik ben erg benieuwd. Het is echt een kammetje die een waaier effect moet geven. Binnenkort meer.
Lotje zit of ligt vaak bij me en is ook echt 'mijn' poes. Hier ging ze recht voor me zitten met zo'n blik van: vrouwtje, ik help jou wel even met bloggen en foto's maken.
Doordat Noah ziek thuis was en er nog veel gedaan moest worden kwam ik zelf een beetje laat met lunch. Dus maar heel snel even wat zalm met courgette gewokt en afgeblust met een scheutje soyasaus.
Ik had heel even twee uurtjes zonder Noah, dus even snel naar de winkel. Ik moest ook even een maillot voor Noah kopen, dus liep even de H&M Kids binnen en kocht ook deze 4 leuke hoodies. allemaal €1 of €2.
Hij moest van mij lekker binnen blijven omdat ie verkouden was, maar hij wilde zo graag even in de sneeuw spelen. Dus even dikke kleren aan en met hem de achtertuin in gegaan.
Woensdag avond gingen mijn vriendin en ik weer naar de sportschool en gingen we een lesje Zumba doen. Helaas vonden we deze les niet zo leuk. Niet om de les, maar meer om de instructrice die het gaf. Dus even op zoek naar een andere les die wel leuk is. Bij onze sportschool geven ongeveer 5 verschillende mensen Zumba, dus genoeg keus. Hier was ik net weer thuis.
De laatste tijd onwijs veel geuren binnen gekregen ( en ondertussen zijn er nog 5 bij gekomen) dus ik vroeg aan jullie welke jullie als eerst op de site willen zien.
Donderdag moest ik weer een visagie model mee. Dit keer had ik Jennifer mee genomen ( wat vinden jullie van haar mooie bruine haren? ) Dit was mijn resultaat. Lekker extreem en lekker smokey. Ik was er wel tevreden over en Jennifer en mijn lerares vonden het ook erg mooi.
Mijn nieuwe baby is binnen. Ik wilde al maanden een nieuwe lens en vroeg marjolein al een paar keer om advies en tips omdat ik haar foto's altijd erg mooi vind. Zij rade mij deze lens aan alleen kocht ik hem elke keer niet omdat ik ook binnenkort naar Londen ga. Daar kwam woensdag nacht ineens verandering in. Net voor 00.00 zagen Robert en ik op tv een reclame van de Media Markt dat ze BTW korting hadden en dat (bijna) alles 21% korting zou hebben. Ik wachten tot na 00.00 want dan pas ging de actie in. En ja hoor, hij was 21% goedkoper. Omdat ik het nu wel een mooie prijs vond hem ik hem gekocht en hij was echt onwijs snel binnen. Ik heb hem nog niet heel erg goed kunnen testen, maar mijn eerste indruk was echt onwijs goed!
Robert en Noah hadden al gegeten, want ik had tot laat les, dus maakte ik even een snelle wok maaltijd met een klein schepje rijst. 
Ik kreeg een grote doos van Nivea binnen met vernieuwde verpakkingen body lotion en een nieuwe body cream. Perfect voor deze koude dagen, want ik blijf maar smeren met dit weer. Perfect perspakket voor deze tijd van het jaar!
Mijn gevoel zei dat ik nog een keer naar de sportschool moest gaan, gewoon omdat ik er zin in had, maar ook omdat ik een pizza slice had gehad en me er een beetje guilty over voelde.
Nog een lekker en makkelijke maaltijd. Gewokte broccoli, paprika en champignons met viscuisine uit de oven. 
Heb echt weer een onwijs mooie highlighter van Urban Decay gevonden bij Sephora in de sale bak..
Zaterdag was het opendag van mijn opleiding en moest ik meehelpen.
Zondag gingen we even naar de stadjersmarkt in Groningen. Wij gaan niet vaak naar de rommelmarkt, maar soms vind ik het wel gezellig en vind je leuke leuke dingen. Zo heb ik twee leuke jassen voor Noah gevonden , een sport shirt voor mezelf, een broodbakmachine (voor €2,-) wat huis deco dingen en 2 speelgoedjes voor Noah.
Na de stadjersmarkt zijn we met mijn ouders Sushi gaan eten. Jongens wat heb ik genoten. 

Dat was het weer voor deze week. De week ging een beetje anders dan gepland, maar het was een lekker weekje.

Q: hoe was jou week en wat is jou favoriete foto?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.