zaterdag 19 januari 2013

Filorga Pers Event

Vorige week zat ik weer in de trein naar Amsterdam om dit keer naar het event van Filorga te gaan. Ik ben zelf niet zo bekend met het merk en was daarom erg nieuwsgierig. In het hoge noorden lag geen vlokje sneeuw, maar hoe verder ik richting Amsterdam ging , hoe erger het werd. Gelukkig viel het allemaal mee en was ik gewoon op tijd aanwezig om een paar leuke nieuwtjes te horen en te zien.


Bij het event was een high-tea geregeld. Dat betekent dus heerlijke broodjes en lekkere hapjes.
Wat waren er veel zoetigheden. Alles zag er heerlijk uit, maar ik heb mij kunnen inhouden en heb niks genomen van alle zoetigheden.
Even snel een fotootje genomen in de wc. Wat een drukke muren hadden ze in de wc. Ik heb het tijdens het event netjes gehouden en heb alleen een kop thee en een broodje met gerookte zalm gehad.
Natuurlijk kwamen we voor de producten en niet voor al het lekkers. Sleep recover is het nieuwste product wat ze krijgen. Deze komt vanaf maart bij Ici Paris XL in de winkel te liggen.

Waar ik echt onwijs nieuwsgierig naar ben is de Age-Peel van Filorga. Ik loop stage bij een bedrijf wat met peels werkt en ik zie wat de resultaten daar van zijn. Deze Age-Peel is een 'echte' peel. Tegenwoordig gooien veel merken gewoon de naam peeling overal op. Ik ga er zeker nog meer over vertellen, maar laat ik kort zeggen. Een peeling met scrubdeeltjes is eigenlijk geen peeling en is een gewone scrub.

Na de presentatie liet de mooie dame van Filorga een snelle S.O.S. oplossing zien. Een reiniging , een peel , een maskertje , een rimpelfiller (geen naald)  en een BB cream. Leuk om te zien wat een quick S.O.S.
Het event was in het Andaz Hotel in Amsterdam. Wat is dat een onwijs mooi hotel. Elke ruimte heeft een hele mooie aparte en intense sfeer. In de ruimte waar wij zaten was alles heel mooi klassiek met op de wanden geweldig mooie doeken in delfsblauw.
De rest van het hotel was ook echt spectaculair. Met overal interessante voorwerpen en dingen die je aantrekken om bekeken te worden.

Het event was erg interessant en Filorga heeft bij mij een hele goede indruk achter gelaten. Ik ben op dit moment de Sleep-Recover aan het testen en daar zal ergens rond maart/april een review over komen. Vanaf juni komt er ook een ander interessant nieuw product. Een eye patch die je wallen doet verminderen en je er gezonder en wakkerder laat uitzien. Ik ben erg benieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.