donderdag 24 januari 2013

Glossybox Januari 2013

Vorige maand hebben jullie de Glossybox niet gezien op de site. Dit kwam door een paar vervelende omstandigheden, maar vanaf deze maand is hij weer maandelijks te zien. Januari is het begin van een nieuw jaar en dus heeft glossybox weer het nieuwe jaar goed ingeluid en er een leuke box van gemaakt. Kijk verder naar de inhoud van de glossybox van januari. Ook deze keer wil ik weer duidelijk en direct zeggen: als je nog niet de inhoud van de Glossybox van Januari wil zien, KIJK DAN NIET VERDER!

Zie je het filmpje niet , kijk dan hier.

De Glossybox is verkrijgbaar voor €14,95 .Glossybox biedt de mogelijkheid om een 6, 9 of 12 maanden abonnement af te sluiten. Voor een 6 maanden abonnement betaal je €79,95 en bespaar je €9,75 . Voor een 12 maanden abonnement  betaal je €149,95 en bespaar je €29,45. 

Glossybox is een abonnement op een maandelijks verschijnende verrassingsbox met daarin vijf luxe beauty miniaturen. Samen met de bijbehorende website biedt Glossybox een aantrekkelijke propositie voor vrouwen die ge├»nteresseerd zijn in cosmetica en alles vat met beauty te maken heeft. Glossybox is opgericht vanuit de Rocket Internet group in Berlijn en is naast Nederland operationeel in twaalf andere landen waaronder Duitsland, Engeland en Frankrijk. Meer info vind je op glossybox.nl

Q: Wat vind jij van de inhoud van deze box? Wat had jij er in zitten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.