dinsdag 8 januari 2013

Guhl Vochtherstel

Vochtbalans is een lijn van Guhl op basis van tarwekiem-olie die de vochtbalans in je haar herstelt. Deze lijn is uiterst geschikt voor normaal tot droog haar om te helpen je haar minder droog te maken of juist om de juiste vochtbalans te behouden. Dat klinkt als een goed product voor de uitdrogende wintermaanden.
 Ik testte een shampoo en een crème-conditioner:

Guhl over de shampoo: Guhl "Vochtbalans" is een vochtinbrengende verzorging met tarwekiem-olie voor voelbaar zacht en soepel haar. De shampoo herstelt de vochtbalans in het haar waardoor deze er niet meer dof of droog uitziet.

Guhl over de conditioner: Guhl "Vochtbalans" met tarwekiem-olie biedt langdurige en effectieve hydratatie. De conditioner maakt het haar weer soepel en zacht tot in de punten. Na gebruik is het haar extra makkelijk doorkambaar.

Wat tarwekiemolie met je haar zou moeten doen is het verzorgen en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Op dit moment is dit voor mij vooral de lage temperatuur en de droge lucht.

De achterkant met onder andere de ingrediëntenlijst. Wat mij meteen opvalt is dat de shampoo SLS bevat, dus voor wie dit liever niet gebruikt kan dit een minpunt zijn. Ook zit in de conditioner alcohol, wat ook uitdroogt, terwijl het haar juist minder droog moet worden. Voor mij is dit laatste toch wel een minpunt.

De substanties zien er dan weer lekker vettig uit. Links is de shampoo, rechts de conditioner. Ik moet zeggen dat ik ook door deze lijn blij verrast ben. De shampoo vind ik echt heerlijk, zowel de geur als het inmasseren als het resultaat. Mijn haar voelt dan echt al mega zacht. Maar laten we dan ook nog maar even een beetje conditioner proberen. 
Door de conditioner ben ik echt flabbergasted, want ook deze ruikt heerlijk, is makkelijk in te masseren en te verdelen, maar zodra ik mijn haar wil borstelen vliegt mijn borstel er doorheen. Fantastische antiklit! En toen mijn haar droog was, glom het enorm, voelde het zacht aan (zelfs in de droge punten). Yay! Hoezo alcohol?
Voor iedereen met droog haar wil ik deze producten dan echt aanbevelen. Deze flesjes ga ik lekker helemaal leegmaken!
Prijs Shampoo en Conditioner: €6,09 voor 200ml. (per stuk)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.