vrijdag 18 januari 2013

I love Sushi + How to

Zoals velen van jullie weten ben ik helemaal gek op sushi. Je kunt me bijna verslaafd noemen. Ik maak zelf ook regelmatig sushi en ik krijg dan vaak de vraag hoe ik het doe en wat ik gebruik. Ik moet zeggen dat het gaandeweg steeds makkelijker en sneller is geworden en ik al snel even wat in elkaar rol. Ik wil jullie kort laten zien hoe ik mijn 'snelle' sushi maak.


  1. Ik begin altijd met een vel nori, deze bedek ik iets verder dan de helft met rijst.
  2. Ik bestrooi het rijst met een klein beetje sesamzaadjes met knoflook smaak en breng een dun lijntje mayonaise. 
  3. Ik beleg het rijst met meestal tonijn en avocado, mijn favoriete combo.
  4. En dan is het rollen maar. 

Meestal haal ik 8 of 10 stuks uit een rol. Het ligt er net aan hoe dik of dun je de sushi stukjes wilt hebben. Verder combineer ik ook vaak met zalm en avocado of surimi en avocado. Avocado is echt favoriet in sushi. Dit maakt het romig en zacht.
Ik ben ook wel erg benieuwd wat jullie lieverlings sushi is en welke combi jij het lekkerst vind. Wat het leuke is, is dat er nu een nieuwe site in Nederland is gekomen. Goodlife24 is een site die elke dag een nieuw thema heeft waar je door middel van een foto voor een bepaalde tijd mee kan doen met dat thema. De thema's zijn heel variërend en zijn van beauty en fashion tot lifstyle en de dagelijkse dingen. Ik mocht een thema uitzoeken en koos voor Sushi, want tja dat past wel echt bij mij. 

Ik vind het concept erg leuk en ben dan ook erg benieuwd wat jullie favoriete sushi of sushi moment is. Deze kun je op Goodlife24 delen, maar dat kan natuurlijk ook gewoon in de reacties hieronder.

Dit artikel is een Advertorial

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.