donderdag 17 januari 2013

L'occitane Shea Butter & Honey

Vanaf deze maand is L'occitane met een super schattige, leuke en lekkere lijngekomen speciaal voor jong en oud. Producten met Shea butter en Honing, twee dingen die mij een erg goede combi lijken. Ik heb de handcrème en de whipped body cream samen met Noah getest, want meneer zag de beren ook direct en vroeg of het voor hem was. Kijk mee naar de producten en de mening van Noah en mij. 

De Whipped Body Cream zit in een mooie tinnen blik die je makkelijk open en dicht kunt draaien. Hij is mooi versierd door een beer met honing en zijn huisje. Het is een mooie en serene verpakking en valt goed op. Je hebt eigenlijk direct het idee dat hij ook geschikt is voor kinderen, en dat is dus ook zo.

Zodra je de deksel er afhaalt komt de geur van zachte honing naar je toe. Wat een onwijze lekkere geur. De substantie is onwijs luchtig en is bijna slagroom. Het lijkt zelfs een beetje op een witte chocolade mousse. Het is een lichtte en luchtige crème. De crème heeft 10% shea butter, hierdoor verzorgt hij de huid intens en is hij ook zeer geschikt voor droge plekken op de huid. Ik denk echt dat dit een topper wordt en dat als mensen hem eenmaal hebben geprobeerd niet snel een andere meer willen.
De Handcrème is de beroemde variant van L'occitane met de 20% shea butter. Dit keer is er een vleug honing aan toe gevoegd. Wat intens lekker ruikt deze handcrème. Ook op deze tube komt het beertje met de honing en zijn huis weer voor. Het is een erg leuke variant op het origineel en nu tijdens de wintermaanden gebruik ik de L'occitane handcrème's met grote regelmaat.
Aan de linkerkant zie je de whipped body cream. Zoals je ziet erg romig en luchtig van structuur. Het smelt bijna op de huid. I love it! Aan de rechterkant zie je de handcrème. Deze is iets steviger, maar zodra je hem inwrijft op de handen trekt hij onwijs snel in.
De shea butter en honing lijn heeft naast deze twee geweldige producten ook nog een foaming gel en een lipbalsem. Ik ben erg enthousiast over de producten en kan ze zeker aanraden.

De Honey Whipped Body Cream bevat 125ml en kost € 20,00
De Honey Hand Cream bevat 30ml  en kost € 7,00
De producten zijn verkrijgbaar bij een L'occitane bij jou in de buurt of via de webshop van L'occitane 


Q: Wat vind jij van honing in een product?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.