donderdag 31 januari 2013

Lush Valentijns Special

Voor mijn gevoel is kerst nog maar net weg of de valentijns spullen liggen alweer overal in de winkel. Ik vind valentijnsdag altijd erg leuk en zeker omdat veel merken dan met leuke extraatjes komen. Zo heeft Lush speciaal een aantal producten en sets gemaakt die je helemaal in de mood voor valentijnsdag brengen.

The Kiss Lipgloss is een veganistische lipgloss zonder conserveringsmiddelen. Met verzorgende shea- en cupuaçuboter voor zachte kussers. Een vleugje roze glans zorgt voor een mooie glans en amandel en mandarijn voor een heerlijke smaak. Guaranazaadpoeder stimuleert de bloedcirculatie en maakt je lippen ietsje voller. Hij geeft een klein beetje kleur af, maar het is voornamelijk glans. De smaak is ook erg aangenaam!
De Willow Pattern Soap is een Romantische limited edition zeep die de parfum van rozen, citroen en rozenhout heeft. Hij is mooi rond en compact van formaat maar is ook in grote stukken te koop. Zoals je goed kunt zien heeft deze zeep een mooie blauwe glans er over heen zitten. Zeker lekker om mee onder de douche te nemen.
Deze From Dusk 'Til Dawn heeft mijn hart een beetje gestolen. Wat een onwijs fijne massagebar is dit! Het is een stimulerende bar door de ginseng en ginkgo. Hji heeft de heerlijke geuren siciliaanse citroen en zoete sinaasappelolie. Hij is zo lekker fris en verkwikkend. 


From Dusk ‘Til Dawn €9.95 
The Kiss lip gloss €10.95 
Willow Pattern soap €7.95 per 100g


Al deze limited edition Valentijnsproducten zijn vanaf nu verkrijgbaar in één van de vestigingen en via www.lush.nl.

Q: Doe jij iets speciaals met Valentijnsdag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.