zaterdag 12 januari 2013

Make Up For Ever - Aqua Lip en Rouge Artist Intense

Ik ben in de tijd dat ik bij Sephora werk verliefd geworden op een lipstick van Make Up For Ever. Elke keer als ik aan het werk was pakte ik de lipstick in combinatie met de lippotlood. Na maanden ermee gelopen te hebben besloot ik hem afgelopen zomer te kopen, gewoon om mijzelf cadeau te doen.

De lipstick van MUFE is in verschillende varianten verkrijgbaar. Ik heb hier een Rouge Artist Intense variant. Dit betekend een intense lip kleur die erg goed blijft zitten. En tja, dat is toch waar ik eigenlijk altijd naar op zoek ben. Het is nummer 36 (dat vind ik altijd wat minder, geef het een leuke naam).  Hij is instens roze van kleur en valt goed op zo in de zwarte verpakking.
Bij de lipstick kocht ik de bijbehorende lipliner. Deze heeft dezelfde kleur als de lipstick en past er dus perfect bij. Ook deze is weer goed gepigmenteerd en is erg prettig om aan te brengen.
Ik ben nog steeds verliefd op de kleur. In Real Life is hij iets donkerder en ik kreeg dit helaas niet helemaal goed op de foto. Hij is prettig bij het aanbrengen en is in het begin een beetje glanzend. Na een korte periode wordt hij wat mat van kleur en blijft hij onwijs goed zitten. Ik kan er mee lunchen en als ik aan het werk ben hoef ik hem maar 1x bij te werken voor de hele dag. 
Ik ben echt fan van de MUFE Rouge Artist Intense lipsticks. Ze blijven zo goed zetten en geven zo'n mooie intense kleur! De lippotlood is ook onwijs fijn en is er ook in een aantal mooie kleuren. 

Q: Heb jij nog aanraders voor langhoudende lipsticks?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.