woensdag 16 januari 2013

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish

Met kleine cadeautjes maak je me vaak blijer dan met grote nutteloze dingen. Zo kreeg ik een lief klein kerst cadeautje van het PR bureau van Max Factor. Drie onwijs leuke en schattige kleine flesjes nagellak. Ik heb nog geen nagellakken van Max Factor en was er dus onwijs nieuwsgierig naar. Drie totaal verschillende kleuren met drie verschillende finishes.

15 Glam Green: Het is een erg mooi donkergroen lakje. Hij heeft groene glitters en heeft een mettalic finish. Het is echt een mooie dennebomen groen. Hij dekt erg goed in twee dunne laagjes.
20 Silver: De kleur is een beetje antraciet grijs met een spannende finish. Hij heeft wat zilveren en bruin/groene glitters in verschillende formaten. Hij dekt in 3 dunne laagjes.  
45 Fantasy Fire: Dit is het lakje waar iedereen helemaal laaiend over is. Ik heb hem hier in drie laagjes op mijn nagel aangebracht en nog zie je mijn nageluiteinde er door. Hij is wel mooi, maar zo alleen vind ik hem niet echt top!
Omdat ik hem zonder iets er onder niet spectaculair vond heb ik er Urban Decay Fishnet onder gedaan. Dit is een opvallende paarse kleur die ik er wel goed bij vond passen. Het effect was echt oogverblindend mooi, maar niet op camera vast te leggen. Hier op de foto lijkt hij wat 'plat' met een paar glitters, maar on real life was hij onvoorspelbaar mooi! 
Ik vind de lakjes erg leuk van Max Factor. Ze lakken fijn, drogen snel en hebben leuke kleurtjes. De lakjes zijn lekker klein van formaat en handig voor in de tas. Niet verwacht dat Max Factor dit had, top gedaan.

De Max Factor Max Effect Mini Nail Polish kosten €5,07 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van de lakken? Welke is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.