woensdag 23 januari 2013

Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish

Miss Sporty was één van mijn eerste make-up merken die ik gebruikte als tiener. Het is een budget merk die toch wel veel jonge meiden aanspreekt. In de loop der jaren heeft Miss sporty een wat meer volwassen look gekregen en is het eigenlijk een merk voor jong en oud. Miss Sproty komt nu met een vernieuwde lijn nagellak. Nieuwe kleurtjes, nieuwe formule en een nieuw kwastje.   

De lakjes zitten in de zelfde flesjes als voorheen. Simpel, rond en klein. Ik heb totaal acht kleuren kunnen testen waarvan één nagellak blank is. Deze heb ik daarom niet geswatched, omdat hij toch alleen maar glans geeft. 
 v.l.n.r. : 010 , 080 , 151 , 420. 
080 is een diepzwarte kleur met een mooie glans er in. Hij dekt echt heel goed in twee dunne laagjes, dus zonder strepen of vlekken.
151 is een robijn rode kleur die erg sjiek op de nagel staat. Helaas is de kleur aardig streperig en zie je dat hij met twee laagjes wat ongelijk is. Jammer, want de kleur is mooi.
420 is denk ik wel mijn favoriet. Het is een duivengrijze kleur met kleine shimmers er in. Hij dekt mooi in twee laagjes en is erg geschikt voor deze winterdagen.
v.l.n.r. 485, 495 , 530 , 535
485 is een licht roze cream kleur die goed bij de lente past. Hij dekt mooi in twee laagjes en geeft geen strepen.
495 is een beetje een saaie paarse cream kleur. Hij dekt mooi in twee dunne laagjes , dus verder is er niks mis mee.
530 is een lichtbruine cream kleur die in mijn ogen ook weer niks vernieuwends heeft en zelfs een beetje saai is. Hij dekt prima in twee lagen.
535 is een lekker fel koraal cream kleur. Hij is lekker opvallend en zeker geschikt voor aankomende periode. Hij dekt mooi in twee dunne laagjes!
Ik vind de nagellakken van Miss Sporty  prettig lakken. Ik houd wel van een wat bredere kwast. Miss sporty zegt dat je met 1 veeg de nagellak direct op de nagel hebt. Dat lukt mij echt niet, maar het kwastje lakt erg fijn en heeft wel mijn voorkeur. De nagellakken hebben een mooie glans van zichzelf, toch raad ik het aan er altijd een topcoat overheen te doen.

De lakken kosten €2,49  en zijn vanaf februari verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt. 

Q: Wat vind jij van de vernieuwde nagellakken van Miss Sporty?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.