zaterdag 5 januari 2013

Miss Sporty Metal Flip Nail Polish

Ik ben dol op duochrome lakken. Ze geven altijd een erg spannend en leuk effect op de nagels. Ik moet dan ook zegen dat mensen het vaak opvalt als je zo op je nagels draagt. Helaas ken ik eigenlijk geen budget merk die duochrome lakken verkoopt, maar daar is nu verandering in gekomen. Miss Sporty komt met vier nieuwe lakken genaamd metal flip nail polish. Vier lakken met allemaal een eigen kleur effect. Kijk mee naar de swatshes van deze leuke lakjes.

Wat het leuke is aan duo chrome lakken, is dat ze veranderen van kleur zodra je je nagels beweegt. Het licht  reflecteert op de nagel waardoor je elke keer een andere kleur ziet. Lekker een keer wat anders dan altijd de creme , glitter , shimmer of frost effect.

Op alle foto's heb ik twee laagjes aangebracht om dit effect op de foto te krijgen.
010: De eerste van de vier is deze mooie groene en oranje kleur. Deze combi komt vaker voor en is toch elke keer weer mooi als ik hem zie.
020: helaas valt deze mij erg tegen. Ik vind het ook geen duo chrome maar weer meer een pearl finish. Hij is  licht roze van kleur en heeft een klein beetje paars er in zitten. Nee sorry, deze is totaal niet mijn ding.
030: Deze donker turquoise vind ik erg leuk omdat er continu een mooie aanwezige paarse kleur doorheen komt. Helaas dekt hij net niet helemaal in twee laagjes, maar storend vind ik het zeker niet
040: Deze mooie donkere kleur is direct mijn favoriet van deze vier. De donkerbruine/zwarte ondertoon met een mooie pruimenpaarse kleur maken voor mij het plaatje helemaal compleet.
Ik vind de vier kleuren een erg leuke toevoeging aan de collectie. Ik ben vooral fan van de 010 en de 040. Zelf zou ik de andere twee skippen, maar ben je meer van de lichte kleuren dan zijn die zeker wat voor jou.

De Miss Sporty Metal Flip Nail Polish zijn verkrijgbaar bij Etos en kosten €2,49 per stuk 

Q: Wat vind jij van de Metal Flip nagellakken?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.