dinsdag 29 januari 2013

Review: The Body Shop Colour Crush Eyeshadows

Nu de sneeuw weer weg is, de zon zich weer laat zien en de lente hopelijk snel zijn intrede gaat maken, is het ook tijd om weer eens wat kleurtjes uit de kast te halen en daar even heerlijk mee te gaan knallen. Niet alleen op je nagels, of in je kleding, maar ook op je ogen mag best een heerlijke knalkleur te zien zijn! The Body Shop heeft daarom een dertigtal nieuwe eyeshadowmono's gemaakt, van hele naturelle tinten tot felle kleurtjes en van mat tot shimmery. Ik heb vijf mooie kleuren, kijk mee welke dit zijn!v.l.n.r. - Berry Cheeky, Golden Girl, Sweet Pea, Boyfriend Jeans, Grape Expectations

Ja, dat is even BAM, heel veel kleur! Ik draag zelf eigenlijk voornamelijk bruintinten en paarstinten op m'n ogen, dus dit is wel even wennen. Mijn ervaring met zulke felle kleurtjes is vaak dat de pigmentatie tegenvalt, vooral op het oog, of dat de kleur na het blenden helemaal in het niet valt. Dus ik was echt wel heel benieuwd naar deze kleuren!

Pigmentatie
De kleuren zijn heftig gepigmenteerd, of je ze nu nat of droog gebruikt. Ik gebruik ze zelf liever droog, omdat ik merk dat als ik oogschaduw nat gebruik mijn oogleden te vettig worden en het niet goed blijft zitten. Ik vind de kwaliteit echt NIET vergelijkbaar met bijvoorbeeld Catrice, maar wel honderd keer beter!
Overigens wordt deze pigmentatie op een diervriendelijke manier gecreëerd, zoals we gewend zijn van TBS. De pigmentatie en de prachtige glans zijn het resultaat van mineralen en diervriendelijke bindingsmiddelen, bestaande uit 100% plantaardige materialen.

Structuur
De structuur van de oogschaduw is echt heel erg zacht. Ik vond het swatchen echt heer-lijk! Zo met je vinger door het potje gaan, hmm! De textuur is een beetje romig, wat er denk ik voor zorgt dat ik geen fallout bespeur na het aanbrengen!

Verpakking
Deze is ook vernieuwd! Je kunt nu door de deksel het kleurtje al zien. En bespeur ik nu ook eindelijk namen op de onderkant! JA! Dat de oogshaduws nu namen hebben in plaats van alleen een nummertje vind ik echt een groot pluspunt.


310 Berry Cheeky

Een leuke variatie is misschien om deze als blush te gebruiken? Wel uitkijken voor de heftige pigmentatie!

101 Golden Girl

Oei! Wat een mooie highlighter!

605 Sweet Pea

Ik vind deze kleur heel mooi staan bij iemand met bruin/rood haar (moi!), maar helaas benadrukt groen wel heel erg de roodheden in je gezicht. Ook een beetje mee oppassen, of gewoon een goede conceiler gebruiken! ;)

505 Boyfriend Jeans

Toen ik blond was droeg ik eigenlijk geen blauw, omdat ik dat echt niet mooi vond staan. Ik heb deze nog niet op mijn oog geprobeerd omdat ik blauw nog steeds een beetje vermijd, maar ik denk dat ik er toch maar aan moet met mijn huidige bruine kapsel.

320 Grape Expectations

Wat een onwijs mooie paarse kleur! Ik vind hem echt fantastisch!


Verder zat er ook nog een mooie blushkwast in de goodiebag. Hij is heel groot en fijn, gemaakt van synthetische haren, maar wel heel zacht! Was dit de knipoog naar de roze oogschaduw?
En ik kreeg nog een bruin oogpotlood, die je ooglook afmaakt, maar niet te hard omlijnt. Aan het andere uiteinde zit een smudgetool, handig!

Wat is jouw colour crush? Die van mij is Grape Expectations!

Vorige week vertelde ik dat ze vanaf half februari te koop zijn, maar ik heb gisteren toch gehoord dat ze rond 1 februari al bij de winkels binnen komen! Ze zullen €10,- per stuk kosten!
www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.