dinsdag 1 januari 2013

Revlon + Uniq One = Review!

Twee producten waar ik in het begin heel enthousiast over was, maar waarvan later de ware aard naar boven kwam zijn deze producten. Ze doen vanalles wat ze beloven, en meer.. Gebruik van deze goedjes zet je voor de beslissing een concessie te doen, of ze links te laten liggen. Welke concessie is dit dan, en wat besluit ik?


Allereerst, het product van Revlon. Dit is een haarconditioner met anti-klit. Het ontwarren van mijn haar doet hij perfect, het borstelen van mijn haar na het douchen gaat nu perfect. Maar al na een paar uur zie ik wat er met mijn haar is gebeurd: één en al vet! Jammer, want ik moet nu echt mijn haar vaker wassen óf dit spul niet meer gebruiken. Maar zonder dit flesje kom ik niet zo gemakkelijk door mijn haar, en met dit flesje moet ik dus vaker douchen, en dus vaker dit spul gebruiken om mijn haar te ontwarren.


Keuze? Ik laat dit product links liggen. Of ik gebruik het af en toe als ik er echt niet doorheen kom.

Revlon Professional Equave Instant Beauty is een productenlijn gebaseerd op keratine. Een eiwit die van nature al in je haar voorkomt. Dit helpt het haar te herstellen en sterker te worden. Als tijdelijke kuur zou dit voor mij misschien heel goed werken, al weet ik dat er geen product is die je beschadigde haar kan 'lijmen'. Met dit product komt er een laagje over de beschadigde haardelen die helpt te beschermen. Dit betekent voor mij dus gewoon een vettig bosje haar. Ik vind het moeilijk een eindoordeel te vellen, omdat ik het als anti-klit fantastisch vind, maar op de lange duur niet.

Het Uniq One Hairtreatment belooft ook een heleboel dingen, al komen sommigen een beetje op hetzelfde neer. Maar duidelijk is dat dit product een heleboel dingen zou moeten verhelpen. Op de eerste plek repareert het je beschadigde haar, het verzacht en beschermd, het beschermd je gekleurde haar, het geeft volume, laat je haar glanzen en ontklit zodat het beter door te borstelen is. Allemaal erg geloofwaardig, toch?
Helaas, pindakaas. Het borstelen van mijn haar is nog steeds een ramp. Daar doet dit product na mijn idee echt helemaal niks voor! En ook was er geen volume te bekennen. Wat ik wel overhield aan dit product? Een enorme zachte bos haar, die totaal niet ging pluizen, met een enorm fijne en gezonde glans. Dat is op zich fijn, toch?

Helaas heb ik écht iets nodig om mijn haar te ontwarren zodat ik het beter kan borstelen. Dit laatste product zou ik dus in combinatie gebruiken met een anti-klit. Helaas is deze combinatie dodelijk, en is vet haar gegarandeerd.


Ik vind het zo jammer dat ik aan deze producten zo'n vette bos haar overhoud!
Voor welk product zou jij kiezen? Zou jij vaker je haar wassen en deze producten gebruiken of raad je mij aan dit links te laten liggen? Laat het me weten bij de comments!


www.jenniferelbert.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.