vrijdag 18 januari 2013

Sally Hansen Magnetic Nagellak

Er zijn veel merken die tegenwoordig magnetische nagellakken hebben. Bij veel van die merken is het effect erg slecht en zie je het bijna niet. Nu heb ik voor het eerst een merk gevonden die geweldige magnetische nagellakken heeft. Sally Hansen heeft echt 8 verschillende kleuren die echt een mooi effect geven. Kijk mee naar de swatches van de lakken met het effect.

Hoe werkt magnetische nagellak.
De unieke formule is speciaal ontworpen met metaaldeeltjes om op de nagel een 3D effect te creëren met magnetische krachten. Wanneer de magneet boven de nagel wordt gehouden, trekken de ijzerdeeltjes in de formule naar de magneet toe en vormen het patroon dat in de magneet is verborgen voor een gaaf eindresultaat!
In de dop van de nagellak zit het magneet gedeelte. Deze kun je gemakkelijk beet houden. Ik vind het jammer dat alle magneten dezelfde zijn. Het was leuker geweest als daar wat variatie in zat.
De eerste vier: Golden Conduct , Polar Purple , Silver Elements en Kinetic Copper
Golden Conduct is een donker warm bruine kleur die met het magneet licht bruine/crème kleurige strepen maakt. 
Polar Purple is een onwijs gave donkerpaarse kleur die met het magneet lila paarse strepen krijgt.
Silver Elements is echt onwijs gaaf. Hij is donker antraciet grijs met lichte zilver strepen. Kinetic Copper is warm koper bruin van kleur met lichte oranje strepen. 
De volgende vier zijn: Red-y Response , Ionic Indigo , Electric Emerald en Graphite Gravity
Red-y Response is een diepe warm paars aubergine kleur met violette strepen erdoor. Ionic Indigo is een combinatie van twee spijkerbroek blauwe kleuren. De donkere jeans en de versleten lichte jeans.
Electric Emerald deze prachtige emerald groene kleur heeft met de magneet een lichtgroene kleur erbij. Perfecte combi. Graphite Gravity is een bijna zwart grijze kleur met licht zilveren strepen. 
Ik vind de lakjes echt geweldig. Ze lakken super, geven een mooie dekking, en oh wat zijn ze mooi met het 3D effect. Ik vind het zo jammer dat je het niet goed op de foto kunt zien. Op de foto ziet het effect er plat uit , maar in real life is het echt 3D en als je met je nagels heen en weer gaat zie je echt een diepte effect.

Als je op zoek bent naar iets speciaals, dan kan ik zeker deze aanraden! Ze zijn echt heel easy en geven altijd een mooi en succesvol resultaat. 

De nagellakken kosten €11,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Q: Welke variant vind jij het mooist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.