donderdag 10 januari 2013

Sephora Sale Shoplog

Afgelopen zondag was ik weer aan het werk bij Sephora en soms kan ik daar maar beter niet zijn. Het is nooit goed voor mijn portemonnee en zeker niet tijdens sale. Ik kon het weer niet laten en heb een aantal dingen mee genomen. I love Sale Shopping!

Als eerste viel mijn oog op deze O.P.I. Avoplex nail & cuticle replenishing oil. Ik hoorde hier veel goede dingen over en hij was nu van €18,95 voor €9,48.
Ik moest nieuwe serums hebben, want die van mij waren allemaal op of vind ik niet fijn. En ik moet zeggen dat ik sinds een jaar eigenlijk altijd een serum onder mijn dagcrème gebruik. Deze Age Perfect van L'oréal was nu ook 50% korting en was daarom van  €21.30 naar €10,66 .

Ik weet dat dit serum voor de rijpe huis is, maar ik moet zeggen dat ik over het algemeen meer tevreden ben over dat soort serums dan die voor de jonge huid. De substantie en de vochtregulerende werking vind ik veel prettiger.
Jullie weten allemaal dat ik erg fan ben van de nagelstickers van Sephora. En dan vooral die met van die leuke printjes. Ik heb er al meerdere artikels over geschreven , zoals hier waar ik laat zien hoe je ze heel gemakkelijk aanbrengt. Nu heeft Sephora nog een groot aantal oudere modellen en deze waren nu allemaal 70% korting. Dus deze bordeaux rode waren nu van €9,70 naar €2,91. Ik had er direct al een aantal gepakt, maar mijn collega zei tegen mij dat ik misschien beter eerst 1 kon proberen. Ze zijn al wat ouder , dus misschien is de kwaliteit wat minder.

Ik ga deze of volgende week testen of dit het geval is. Is dit niet het geval en zijn ze nog net zo goed als de nieuwe designs, dan haal ik zeker nog een paar pakketjes op.
Met dit serum was ik echt onwijs blij. Ik heb hier veel goede dingen over gehoord, maar nooit echt bij na gedacht. Sephora verkoopt dit al een lange tijd niet meer, en deze is waarschijnlijk ergens tussen gedoken. Hij was nu met 70% korting en dat is natuurlijk dan een leuke prijs om het te proberen. Hij koste normaal €64,00 en nu was hij €19.20.
Zoals je ziet heb ik een aantal leuke dingen gevonden en ben erg blij met de aankoopjes. Ik moet wel er duidelijk bij zeggen dat elke Sephora weer andere sale producten heeft en dat het niet overal hetzelfde is.

Q: Ben je ook gevoelig voor sale?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.