dinsdag 22 januari 2013

The Body Shop Color Crush Bloggers Diner

Afgelopen donderdag mocht ik weer eens in Silja haar plek naar een event. The Body Shop had namelijk een leuk nieuwtje te delen en vonden dat erg leuk om dit met een leuke groep bloggers te doen onder het genot van een heerlijk diner. We leerden elkaar en de PR-dames ook een beetje beter kennen (in mijn geval waren er natuurlijk een heleboel nieuwe mensen) en het was een avond vol informatie!


Als eerst even drie kleine plaatjes van het heerlijke eten!
Links: Voorgerecht - een explosie van een heleboel smaakjes. Midden: Hoofdgerecht - Zeewolf met vergeten groenten. Rechts: Nagerecht - opnieuw een explosie van smaakjes: mousse, kokos ijs geserveerd op ananas.

De avond begon met een chique alcoholvrij drankje en al snel na binnenkomst mochten we plaatsnemen aan de grote centrale tafel. We kregen eerst een presentatie over de nieuwe trends als inleiding op de producten die The Body Shop gaat lanceren. Tijdens de presentatie werd het voorgerecht opgediend waarna ook een aantal dienbladen met allerlei leuke kleuren oogschaduwmono's de tafel rondgingen. Allemaal gingen we natuurlijk flink aan het swatchen (en helaas zijn die foto's niet helemaal goed gelukt door gebrek aan echt goed licht).

Dit zijn ze dus! Er komen 30 kleuren en ze zullen vanaf half februari in de winkel te koop zijn voor €10,- per stuk (adviesprijs). Op de foto zien jullie 19 kleuren, de rest was nog niet binnen. Ondanks dat de swatches mislukt zijn kan ik jullie natuurlijk wel vertellen dat mijn eerste indruk erg goed was. Ik ben vooral heel enthousiast over de vele aardetinten, en vooral het verschil tussen de kleuren met glans en zonder glans. Er is dus voor iedereen wat wils! Een statement maken met een mooie felle kleur: geen probleem! Je ogen accentueren met een mooie glans: dat kan! En voor de verouderde huid een matte versie, omdat glans de rimpels accentueert, ook daar hebben ze aan gedacht!


Tussen het hoofdgerecht en het nagerecht kwamen er twee visagistes om een aantal meiden te voorzien van mooie make-up, en natuurlijk de oogschaduws te demonstreren. Op de foto hierboven wordt Charlotte voorzien van een mooie groene ooglook en daarnaast een smokey eye. De visagiste vertelde dat zij altijd heel blij is met make-up van The Body Shop, doordat je ook rekening moet houden met eventuele allergische reacties. The Body Shop is een merk op natuurlijke basis en dat is natuurlijk een voordeel. Ook houden ze niet van make-up waarvan je meerdere laagjes nodig hebt om de pigment uit te laten komen. Ze liet zien dat je met één laagje van deze oogschaduw een fantastisch gepigmenteerde ooglook neer kan zetten, en dit naar eigen smaak eventueel kunt vervagen. Zeker het blenden en smudgen gaat goed.

Nu waren dit natuurlijk de woorden van een doorgewinterde visagiste. Binnenkort lezen jullie een review van mij waarin ik zelf ook probeer om de gewenste effecten te bereiken. Inclusief swatches!


En als afsluiter nog een foto van alle mooie kleuren! Ik wil de PR-dame Nancy en haar team nogmaals bedanken voor de geslaagde avond. Ik was uiteindelijk om half twee weer in Groningen, helemaal moe, maar zeker voldaan! Ook heb ik weer een heleboel nieuwe mensen ontmoet (en een aantal weergezien) en ook dat vond ik zeker heel erg leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.