zondag 13 januari 2013

Truly Yours eind 2012

En zo ineens kom je er achter dat ik jullie de mooie inhoud van de Truly Yours box van december nog niet heb laten zien. Ik weet dat het een beetje laat is, maar toch vind ik het nog wel de moeite waard om te tonen.  Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vinden, want hij is tijdens de feestdagen opgenomen. Kijk mee wat er in de december truly yours box zat.

Zie je het filmpje niet, kijk dan hier.

Truly Yours is een box die je maandelijks kunt ontvangen voor een bedrag van €14,95. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je kunt ook direct een jaar abonnement nemen. Hier betaal je €149,95 voor en heb je dus eigenlijk twee boxen gratis. Daarnaast heb je ook nog een cadeau pakket. Hierbij krijg je drie boxen voor €39,95. 

Voor meer informatie over de Truly Yours box kun je naar de website gaan. Hier vind je alle informatie en kun je je aanmelden als je ook deze leuke doos wilt ontvangen. Ik moet wel zeggen, en dat geeft Truly Yours ook zelf aan, dat de box meer uitgaat van de 18+ leeftijd. Maar dat wil niet zeggen dat als je jonger bent en je mag een abonnement van je ouders je er niet geschikt voor bent.

Q: Wat vind jij van de inhoud van deze doos?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.