zaterdag 26 januari 2013

Urban Decay - Showboat Nail Polish Set

Soms dan zie je elke keer een product in de winkel liggen en vind je het erg mooi, maar je koopt het nooit. Toch is er altijd iets wat je tegenhoudt. Is het de verpakking? Zijn het de kleuren? Is het het merk? Nee, het was meer de prijs. In de loop der jaren is mijn nagellakcollectie onwijs gegroeid en daarom koop ik bijna nooit meer nagellak. Maar mijn oog viel elke keer op dit setje van Urban Decay, maar kopen deed ik het nooit. Totdat hij laatst in de sale was bij Sephora. Want tja 50% korting is toch wel een leuke korting!

Ik heb nog nooit eerder een Urban Decay lakje gehad, dus ik was erg benieuwd naar de kwaliteit ervan. Hij zit in een mooie opvallende verpakking. Het is een harden kartonnen doos die de nagellakken goed beschermt. Ik bewaar zelf niet de doos er omheen, want dat neemt alleen maar meer ruimte in beslag.
In de set zitten drie donkere kleuren en drie felle kleuren. De set komt overigens uit de voorjaarscollectie van 2012, maar ik vind de kleuren nog helemaal top. De nagellakken bevatten 5ml en zijn daardoor relatief klein, maar dat vind ik wel een fijn formaat.
Showboat : Ok dit lakje geeft gewoon bijna licht. Hij is zo fel oranje dat mijn camera helemaal van slag raakte. Het is net een hesje van de wegwerkers. Hij dekt in twee dunne laagjes.
Fishnet : Is een beetje een buitenbeentje in dit setje. Hij dekt net wel net niet in twee laagjes en oogt een beetje mat. Helemaal neon is hij ook niet. De kleur vind ik wel erg gaaf en is totaal iets anders dan de meeste lakjes. Ik heb hem ook al eens onder fantasie fire van Max Factor gebruikt.
Woodstock : Een echt gaaf neon roze Barbie kleur. Hij is van zichzelf ook semi matte, maar ik heb hier een top coat over heen. Hij dekt in twee dunne laagjes en is lekker zomers. 
Radium : Het is een blauwe metallic en is echt onwijs gaaf. Hij dekt erg goed in twee dunne laagjes . Hij oogt een klein beetje streperig, maar dit valt in real life heel erg mee.
Covet : Is echt een gaaf groen kleurtje. Hij heeft een kleine subtiele shimmer er in zitten. Hij dekt in twee dunne laagjes al zie je heel soms een klein beetje de tip van mijn nagel er door komen.

Helaas heb ik geen swatch van de zwarte "perversion" kleur. Deze was bij mij uitgedroogd en helemaal stroperig. Ik denk dat dit gekomen is doordat de dop er niet helemaal goed op zat. Jammer, want zwart is altijd welkom voor nail arts e.d.
Ik ben erg blij met de set en vind de kleuren erg gaaf. Helaas zul je deze nagellakken nergens in Nederland meer vinden, want ik kocht al één van de laatste bij 'mijn' Sephora. De set kost normaal gesproken €25,40 , maar ik betaalde €12,70.

Q: Welke kleur vind jij het mooist? Heb jij ervaring met de UD lakken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.