vrijdag 11 januari 2013

Urban Decay Smoked 24/7 Glide-On Eye Pencil set

Ik kan het maar beter direct vermelden 'Ik ben fan van de 24/7 glide-on eye pencils.' Als ik bij Sephora aan het werk ben en er wordt mij gevraagd welk oogpotlood ik fijn vind, dan loop ik direct naar het Urban Decay schap. En toen ik zag dat Urban Decay weer met een setje kwam tijdens de feestdagen was ik dol enthousiast. Helaas vertelde Brigitta van Urban Decay mij dat dit setje niet naar Nederland zou komen. Ik baalde onwijs en was al plannetjes aan het bedenken hoe ik hem zou kunnen krijgen, totdat ik hem na mijn Sephora event in de tas had zitten. Ik ben zo blij met dit setje en gebruik hem met grote regelmaat.

De Smoked set bestaat uit zes oogpotloden die allemaal donker en intens van kleur zijn. Ze zitten in een mooie doos. Hier in kun je ze makkelijk bewaren en zitten ze goed stevig tussen schuim. Ik vind het een beetje onhandig omdat ik al mijn oogpotloden in een bakje heb, dus ik gebruik het bakje niet. 
De normale glide on eye pencil heeft 1,2 gram inhoud en kost bij Sephora ongeveer €16. De potloden in deze set hebben 0,8 gram. De set komt op ongeveer €30 , dus in verhouding is het veel voordeliger om zo'n set te kopen. Zo krijg je niet alleen meerdere kleuren, maar in verhouding heb je ook meer voor minder. Aangezien ik veel verschillende kleuren gebruik is zo'n set perfect voor mij.
Wat zo kenmerkend aan de glide-on eye pencils is, is dat ze zo zacht zijn als boter en dus heel erg fijn aanbrengen. Je kunt dat hier al direct mooi zien aan de puntjes. Je ziet dat ze zacht zijn en niet echt op een potlood lijken, maar meer op een zachte punt.
Mainline is een mooie blauwe kleur  , Empire is een diep paarse kleur met een mooie lichte shimmer er overheen , Smog brons met een mooie shimmer glans er over heen , Demolition is een mat bruine kleur die erg intens is , Zero is de standaard zwart van UD , Uzi is een lichtgrijze kleur met zilveren shimmer. 
Ik ben zoals gewoonlijk weer erg te spreken over de oogpotloden. Ze brengen super makkelijk aan en zodra ze even hun setting-tijd (lees: 20-30sec.) hebben gehad zijn ze helemaal droog en zijn ze waterproof. Ze blijven onwijs goed zitten en na een dag gedragen te hebben zijn ze nog makkelijk te verwijderen met een milde reiniging. 

Ik ben erg enthousiast over alle kleuren, alleen vind ik het jammer dat ze Zero er weer in gestopt hebben. Tegenwoordig heeft Urban Decay een nieuwe zwarte variant genaamd Perversion en deze is echt tien maal internser en matter zwart dan de Zero. Ik had die er liever in gezien omdat Zero in bijna alle palettes van Urban Decay zit. 
Je kunt zeggen wat je wil, maar ik ben nog steeds grote fan en kan je zeker aanraden om eens een glide-on eye pencil te proberen. 

Ik vertelde in het begin dat deze set niet in Nederland is geweest, maar ik wilde jullie toch erg graag deze set laten zien. Dit omdat een aantal van deze kleuren in het vaste assortiment van Urban Decay zitten. Deze set kost rond de €30 en per stuk kosten ze €16. 

De Sephora Glide-On Eye Pencils zijn verkrijgbaar bij een Sephora bij jou in de buurt!

Q: Heb jij al de Urban Decay Glide-On Eye Pencils geprobeerd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.