woensdag 6 februari 2013

Catrice Neo Geisha Eyeliner Patches

Ik liet gisteren al in de shoplog zien dat ik de sticker eyeliners gekocht had. Ik was hier zo onwijs benieuwd naar dat ik gewoon niet kon wachten met testen en ze direct geprobeerd heb. Het kan echt een geniaal iets zijn of een onwijze flop. Hieronder lees je wat is er van vind.

De eyeliner stickers zitten in een witte envelop achtige verpakking met op de voorkant een mooie versiering in het zwart met roze en groene accenten. Het past helemaal bij het thema van Neo Geisha.
Op de achterkant staan op een afbeelding de vier verschillende vormen die in de verpakking zitten, plus vier afbeeldingen van ogen hoe ze er uit horen te zien op het oog. Van alle motiefjes heb je twee, dus 8 paar in totaal. Op de achterzijde staat ook in drie talen hoe het werkt en hoe je ze het beste kunt aanbrengen.
De stikkers zelf zitten in een soort plastic op een velletje. Je kunt direct goed zien welke patch voor welk oog is (links of rechters). Je kunt ze er voorzichtig af halen door 1 uiteinde zachtjes omhoog te wippen. 

Dan nu het testen van de eyeliner stickers. 
 Ik kon wegens omstandigheden geen foto's in de ochtend maken, dus deze look met de stickers heb ik in de avond gemaakt en zaten er toen al ruim 9 uur op. Zoals je kunt zien zitten ze nog prima op het oog en zijn ze alleen in de binnenooghoek iets los gaan zitten.
De stickers brengen erg makkelijk aan. Persoonlijk vind ik ze makkelijker dan kunstwimpers aanbrengen. Je kunt ze erg makkelijk van het vel papier halen en erg makkelijk op het oog plakken. Ik ben begonnen bij het midden en heb toen de uiteinde vast geplakt. Ze plakken erg goed en zijn zelfs licht corrigeerbaar. 

Naarmate de dag vorderde en ik de stickers langer op had , begon ik ze steeds leuker te vinden. Helemaal toen ik er de oogschaduw erbij deed begon het echt Adele achtig er uit te zien. Me likes! Dit is echt een verrassend product en zeker leuk voor een feestje. Good Job Catrice! Ze zijn in ieder geval niet zo'n flop als die van de Sephora.

De Neo Geisha Eyeliner patches zijn tijdelijk verkrijgbaar en kosten €2,99

Q: Wat vind jij van het resultaat? Had jij verwacht dat ze zo goed zouden blijven zitten?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.