maandag 4 februari 2013

DailySilSil - week 5

Het is weer maandag ochtend en dus tijd voor de foto's van afgelopen week. Laat ik 1 ding zeggen, ik was kapot aan het einde van de week. Dit door school drukte, zieke Noah , drukte voor de site en nog veel meer. Kijk mee naar mijn afgelopen week.

Mijn ouders kwamen afgelopen week bij ons. Aangezien ik altijd een selectie maak van producten die ik zelf wil houden en producten die ik weg geef aan vrienden en familie mocht mijn moeder weer lekker neuzen in de dozen. Ze vond erg veel leuke dingen en ging weg met veel leuke spullen.
Ik vond het wel weer eens tijd om naar de Action te gaan en nam weer een aantal leuke dingen mee. Hier kun je de shoplog zien.
Weer richting sportschool. Veel meiden vroegen al wat ik zo al doe in de sportschool. Ik ben nog steeds een beetje aan het overwegen hoe ik mijn routine ga doen, maar zodra ik vastigheid heb maak ik er zeker wel een artikel over.
Op de stadjersmarkt hadden we een broodbakmachine gekocht voor €2,- . Na 2x grondig schoonboenen zag hij er weer als nieuw uit en heb ik een volkoren brood gebakken. Hij was helaas een beetje machtig en compact, dus ik ga nog even experimenteren met het recept.
Dinsdag had ik een aantal afspraken in Amsterdam en had ik weer een meeting met de trein ;D
Eerst had ik een afspraak bij het PR bureau van o.a. Babyliss en Janzen. Janzen met heerlijke kaarsen en Babyliss met nieuwe haar stylings producten.
In de middag had ik een presentatie van Ahava. Ahava komt met een viertal nieuwe lanceringen in het voorjaar. Ik heb jullie hier afgelopen week mee achter de schermen genomen.
Kruidvat bereid ons alvast voor op de Zomer en komen ze weer met lekkere zonnebrand producten.
Ik had al weken geen gewoon brood gehad en had wel weer eens zin in een Tosti. Dus samen met Noa hebben we genoten van de tosti. Soms kun je gewoon ergens zoveel zin in hebben!
Noah heeft een 'hang' plek gevonden in huis. DE kast onder de trap is onze jassen en rommel kast en Noah ging daar afgelopen week een aantal keer in zitten spelen. Hier was hij met papa aan het bellen.
Ik was aan het koken en Noah had stiekem in mijn toilettas een lipbalsem gepakt. Normaal is dat niet zo erg, maar hier zat een roze tint en en kwam Noah zo naar mij toe lopen. Toen ik het aan hem liet zien zei hij: "Ik lijk wel een clowntje".
Onderweg naar school om toetsen te maken. Ik had een praktijk en theorie toets. Ik stond hier in de regen op de bus te wachten. Ik heb nog geen uitslag van de toetsen, maar ik laat het weten.
Na de toetsen ging ik nog naar de sportschool en ging ik dit keer echt op mijn hartslag letten zodat hij in "verbranding" bleef.
Door de paar drukke weken was ik eigenlijk helemaal op. Ik moest vrijdag voor 1 les naar school en besloot thuis te blijven. Omdat ik wel een opdracht moest inleveren heb ik deze wel gemaakt en gemaild naar mijn docent.
Deze foto maakte ik afgelopen week en ik moet zeggen dat deze foto mij echt blij maakt.
Hmmmm heerlijk. Een klein schepje rijst met gewokte zalm en courgetten. Ik heb het een klein beetje afgeblust met sojasaus. Ik kan dit zeker wel vaker eten.
Tja wat maken we hier van. Noah heeft zich heerlijk uitgeleefd.
 Woohooo je kunt me niet blijer maken. Het stuk in de trein van Groningen naar mijn ouders is altijd erg saai en duurt 45 min. Sinds deze week hebben ze ook in deze treinen WiFi. Ik vind het heerlijk, lekker met de Ipad spelletje spelen met Noah.
 Net bij mijn ouders aangekomen en ik mocht direct een aardbei soya milkshake proberen. Mijn moeder had hem heerlijk gemaakt.
Omdat mijn ouders niet alles mogen eten (i.v.m. hun dieet )  wilde ik zelf een gezonde wok maaltijd maken. Maar mijn moeder is echt een keukenprinses en kon het niet laten om zelf voor mij dit lekkere maaltje te maken. Mijn vader kwam ook nog eens met een heerlijke biefstuk uit eigen zaak aanlopen en deze hebben we in kleine stukjes er door gedaan. Het was echt heerlijk.
Soms, dan kan ik mijzelf wel voor mijn kop slaan. Zo zat ik in de trein naar mijn ouders dat ik er achter kwam dat ik alles van mij spiegelreflex camera had meegenomen, maar dat ik de batterij vergeten was. Mijn vader kwam met dit oud dingetje aan en hier heb ik een paar foto's mee gemaakt voor de site. De kwaliteit is natuurlijk wel minder, maar ik was al blij dat ik iets kon doen.

Dit was weer mijn gezellig, vermoeide en drukke week. 

Q: Wat is jou favo foto? Hoe was jou week?
 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.