maandag 11 februari 2013

DailySilSil - week 6

Het was weer een booming week, met beoordelings gesprekken, opdrachten voor de site en alle andere dingen die erbij kwamen. De nieuwe collectie lag in de winkel en ik heb deze week mijn haren geverfd. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag.

Ja, ik ging weer een poging wagen. Ik heb een aantal maanden geleden mijn onderlaag geverfd met een spoeling, maar door mijn blonder haren had hij het niet goed gepakt en was het heel erg licht geworden.
Dit keer een donkere kleur van een ander merk in de test.
Jeetje, wat kreeg ik op deze foto veel reacties. Ik heb nog nooit zoveel instagram likes gehad en iedereen zei wel iets liefs of positiefs tegen mij. Echt zo lief en motiverend! Je ziet hier ook het verschil in haarkleur en ik draag hier de eyeliner patches van Catrice.
De eyeliner patches in de test. Hier droeg ik ze al een paar uurtjes en zaten ze nog echt perfect. Lees het complete review hier.
In Duitsland nieuwe Catrice, in Nederland nieuwe Essence. Ik heb heerlijk geshopt en mijn mandje vol met leuke dingen gestopt.
Het verschil moet er zijn. Boven mijn maaltijd, gezond en heerlijk! Beneden de maaltijd van de boys... Ik heb er niet echt moeite mee, het enige wat ik lastig vind is geuren van dit soort eten.
Nieuwe Essence palettes. Ik kan niet wachten om hier mee te gaan spelen. Helaas moet ik nog even wachten, want mijn oog heeft een grote irritatie gehad en is nog wat gevoelig.
Samen met Noah Madagascar 3 kijken. Echt een feel good film en Noah heeft af en toe heerlijk in de slappe lach gelegen.
Even een gezonde snack. Noah mag van mij zo nu en dan zeker wat lekkers, maar fruit enzo vind ik wel heel erg belangrijk. Gewoon na school even gezellig kletsen met een kleine snack.
Heerlijk mannetje zo. Hij kwam echt aanlopen en vroeg aan mij: Mama ben ik ook sexy?? Whaha ik lag dubbel! Nou echt een lekkerding is het wel!
Ik had weer visagie op school en deed dit keer de make up bij Linda. Ik gebruikte de nieuwe 3D oogschaduw en een Urban Decay 24/7 liner en thats it!
Ja zelfs op mijn vrije donderdag avond was ik in de sportschool te vinden. Ik heb echt weer het sportvirus te pakken :D
Wat een leuke app. Op je telefoon kun je karakters maken. Zo heb ik hier geprobeerd een beetje mezelf te maken. En lijk ik er een beetje op?
Ik moest naar school voor mijn portfolio gesprek. Ik kreeg te horen dat ik beide toetsen weer gehaald had met het hoogst haalbare. Ook moest ik even langs Sephora voor een beoordelings gesprek, en ook daar zijn ze nog erg tevreden en willen ze me nog niet weg hebben.  Mijn dag kon natuurlijk niet meer stuk. Toen ik weer buiten kwam begon het onwijs hard te sneeuwen. Wat een winterweer ineens weer!
Na stage even over de zaterdag markt om wat groenten en fruit te halen. Ik heb deze week niet veel meegenomen, want vond het best prijzig op de markt (terwijl het normaal altijd erg voordelig en lekker vers is op de markt.)
Dus nog even langs de Aldi, waar de broccoli , courgette en appels waren stuk goedkoper waren.
Ik had in de middag zo'n trek, dat ik even snel een luchtige cracker met zalm spread.
Zondag ochtend werden we wakker en zagen we een WinterWonderLand in de tuin van mijn ouders.
Zondag gingen Noah en ik samen pizza maken. Hier zien jullie aankomende week een filmpje van.
Het resultaat, heerlijke zelfgemaakte pizza.

Q: Was jou week en welke foto vind jij het leukst?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.