maandag 18 februari 2013

DailySilSil week 7

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik in Londen heerlijk vakantie aan het vieren,. Lekker een weekje weg  en niet te veel doen.  Omdat ik zaterdag al vertrokken ben heb ik nu niet zoveel foto's en zullen het er aankomende week meer zijn. Kijk mee naar mijn week met valentijnsdag , Action en mijn laatste week voor de voorjaarsvakantie.

Mijn oog viel op de nagels van een klasgenoot van mij. Ze had onwijs gave glitters op haar nagels en vroeg welk lakje het was. Ze vertelde mij dat het plak nagels waren en dat ze van de Zeeman waren. Say Whut?? Zeeman?? Je inderdaad, deze juweeltjes zijn spotgoedkoop en erg leuk!
Zelfs op mijn vrije maandag avond was ik in de sportschool te vinden. Meestal is het dan erg druk, maar gelukkig was het nu wat rustiger.
Dinsdag gaat Noah naar de NSO na school omdat ik zelf les heb tot 16.00. Afgelopen dinsdag vielen er een aantal lessen uit en kon ik Noah gewoon heerlijk van school halen om 15.15. Heerlijk vind ik dat!
's Avonds heerlijke rijst met gewokte kip en broccoli. Ik denk dat broccoli toch één van mijn favo groentes is. Ik kan dat echt onwijs vaak eten.
Bij de Action spotte ik de Limited Edition Dove producten. Deze producten zijn erg fijn, zeker nu tijdens deze kou buiten. 

In mijn vorige Action shoplog vertelde ik over de mobiele oplader. Iedereen was enthousiast, en deze week was hij in de aanbieding. Volgens mij hebben al veel dames hem op gehaald. Ik vind hem echt top en heb hem zeker ook mee in Londen.
Op valentijnsdag gingen Robert en ik uit eten bij Fyji-Tei in Groningen. Daar spotte ik deze mooie lampen! Het gaf zo onwijs mooi licht!
Heerlijke kip. Super zacht en mals. Helaas was de foto niet helemaal scherp.
Jummers, Hier kun je mij echt onwijs blij mee maken. Heerlijke sushi. Het eten was er erg lekker, helaas de service een stuk minder. We moesten best lang wachten op ons eten elke keer.
Ik ben echt super blij met mijn nieuw Iphone hoesje. Het is net een grote Chanel nagellak. Op instagram waren jullie ook onwijs enthousiast. 
Terug naar huis van een geslaagde valentijnsavond. Hier gingen we terug naar huis met de bus. Hebben jullie nog wat speciaals met valentijnsdag gedaan?
Robert heeft sinds vorige week de Iphone 5 en daarom kocht ik voor hem dit hoesje en screen protector.
Ook kwam ik bij de Action deze twee tegen. Ik kocht wel eens Slimpie, Slimpie is een soort ranja alleen met weinig calorieën. Deze zijn hetzelfde en hebben ook maar 1 of 2 calorieën per glas.



Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.