dinsdag 5 februari 2013

Duitsland mini DM shoplog

Ik was afgelopen weekend even in Duitsland en ging even langs de DM. Ik moest natuurlijk even kijken of de nieuwe collecties van Essence en Catrice er waren. Catrice was er al wel, maar Essence helaas niet. Ik nam een paar leuke en handige dingen mee en laat ze vandaag aan jullie zien.


Van de nieuwe Catrice collectie nam ik dit quattro palette mee. Het is de 080 Yellow Submagreen en kost €4,59
Catrice heeft een nieuwe LE genaamd Neo Geisha en bij deze collectie zat een setje Eye liner patches. Ik ben zo onwijs benieuwd naar deze stickers dus kan niet wachten om ze te testen.
Catrice heeft een nieuwe concealer, de camouflage cream. Ik gebruik zelf eigenlijk nooit concealer, maar deze wilde ik wel erg graag proberen. Hij kost €2,99.
Mijn favoriete deo was op, dus ik moest weer even wat nieuwe halen. De Garnier Mineral deo rollers. Zo nu en dan hebben ze nieuwe varianten en zo probeer ik elke keer weer een andere, maar eigenlijk zijn ze altijd goed! Helaas niet in NL te koop. Ze kosten €1,85
Deze nagellakremover van P2 heb ik al eens eerder gehad, en het pompsysteem bevalt me gewoon onwijs goed. Ik heb hem ook al een paar keer van Kruidvat gehad en die vulde ik dan elke keer zelf bij met goedkope nagellakremover. Echter gaat naar een tijdje het pompje een beetje stuk en werkt het niet helemaal meer. Tijd voor een nieuwe dus. Ik wist dat die van Kruidvat ongeveer €3,50 is en deze van P2 is praktisch hetzelfde, maar kostte mij €1,75.
Hoewel ik geen fan ben van BB creams wilde ik deze toch erg graag proberen. Ook omdat hij (volgens mij) iets meer dekkend is dan een normale BB-cream. Ik heb de lichtste kleur meegenomen , de 010 light beige. Hij kost €5,99.
Als laatste kocht ik bij de DM een nieuwe kleurspoeling. Een donkerbruine kleur dik onder mijn eigen blonde haarkleur wil doen. Ik heb dit al eens eerder geprobeerd, maar toen was de kleur te licht en pakte hij het bijna niet en zag je het niet. Dus ik hoop dat het dit keer wel goed pakt. Keep you updated. De kleurspoeling kost €2,45. 

Dit waren weer mijn aankoopjes. Van de meeste dingen zien jullie snel een review. 

Q: Wat wil jij het eerst terug zien in een review?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.