dinsdag 19 februari 2013

Essence Night Club glamour to go palettes

Nog meer leuke Essence producten. Ik hoorde altijd erg goeie dingen over de glamour to go palettes van Essence. Ze zijn klein, makkelijk mee te nemen en hebben 8 leuke kleuren per palette. Nu er twee nieuwe varianten zijn gekomen , vond ik het een goede reden om ze mee te menen en ze te testen. 

Hier zie je als eerste het 03 Dance-til-dawn palette. In dit palette zitten voornamelijk paars en grijs tinten in. Zo op het eerste oog zien ze er erg mooi uit en hebben ze allemaal shimmer er in zitten. 
De kleuren zijn iets lichter dan verwacht. De pigmentatie ik ok, maar niet denderend. Maar je kunt het palette zeker proberen, want de kleuren zijn erg mooi. En als je een paar laagjes over elkaar aanbrengt krijg je zeker een mooi effect.
Als tweede hebben we dit 04 Already midnight? palette. Deze spreekt mij erg aan. Mooie grijze, taupe en blauwe kleuren. Er valt natuurlijk 1 kleur heel erg op en dat is de fel blauwe kleur. 
Ik ben erg te spreken over dit palette. Hij heeft mooie kleuren , met natuurlijk die opvallende blauwe kleur. De pigmentatie is wat beter dan het vorige palette en heeft bijna geen fall out. Dit is echt een aanrader en is super makkelijk voor in de tas. 
Ik vind het erg leuke budget palettes en zeker het proberen waard. Zelf vind ik de 04 Already midnight? erg leuk. Ik had al een look ermee willen maken, maar mijn oog werkt helaas tegen met een kleine irritatie/ontsteking. Dus die houden jullie van mij tegoed!

De nieuwe Essence Night Club Glamour to go oogschaduwpaletjes kosten € 3,59 en zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Q: Welk palette vind jij mooier? Heb jij al nieuwe Essence dingen gescoord?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.